Cele mai des intalnite proiecte in care se utilizeaza tego

Utilizarea de tego proiectele din industria automobila

Acest proiect este unul dintre cele mai des intalnite proiecte in care se utilzeaza tego.
De ce mai multe ori, acest material este utilizat pentru placarea suprafetelor interioare ale masinile de transport de marfuri si suprafata platformelor de transport masini (acolo unde se gasesc rotile masinilor tractate). Avand in vedere faptul ca are o suprafata cu calitati antiderapante, acest material este este o solutie foarte eficienta, datorita faptului ca nu permite deplasarea si nici alunecarea obiectelor depozitate pe suprafetele respective.

Utilizarea de tego in proiecte din domeniul constructiilor

In domeniul constructiilor, acest material este in general utilizat pentru cofrarea si finisarea cofrajelor pentru beton. Avand in vedere faptul ca este un material calitativ, acesta este foarte eficient in domeniul constructiilor si permite specialistilor sa realizeze cofraje rapide si foarte eficiente pentru turnarea betoanelor.

Utilizarea de tego pentru realizarea spatiilor de joaca pentru copii

Chiar daca la prima vedere tego pare sa fie un material special conceput si utilizabil doar in domeniul constructiilor si cel auto, totusi acest material este utilizat, dupa cum am precizat mai sus, si pentru realizarea spatiilor de joaca pentru copii. Astfel, cu ajutorul acestor placi de tego se poate placa spatiul de joace pentru copii si se pot realiza elemente rezistente.

Este recomandat ca spatiul de joace pentru copii sa fie placat cu tego antiderapant, deoarece astfel se reduce foarte tare pericolul alunecarii celor mic. Alegarea pe o suprafata clasica le poate provoca alunecarea, insa cu ajutorul acestui material acest pericol este nul.

Acestea sunt cele mai dest inaltine trei proiecte in care se utilizeaza acest material antiderapant. Mai mult decat atat, acest mai este utilizat si pentru placarea puntilor navelor maritime si de croaziera, tot datorita calitatii pe care o are, calitate care nu permite alunecarea.

Informatii generale despre tego

tego

Tego este un material foarte calitativ si are un raport intre calitate si pret foarte eficient. De asemenea, utilizand acest material toate proiectele vor fi eficiente, rezistente si durabile.

In cazul in care doriti ca in proiectele dumneavoastra sa utilizati materiale moderne, rezistente si eficiente pentru proiectele mentionate mai sus, utilizati cu incredere acest material.

Daca nu stiti inca ce calitati are o placa de tego aflati ca aceasta detine o serie de caracteristici eficiente, precum: rezistenta mecanica mare, rezistenta mare la uzura, rezistenta la umiditate si incovoiere.

O placa este realizata din straturi de lemn calitativ care este acoperita pe margini cu film fenolic. Aceste placi sunt realizate in grosimi diferite, avand o foarte buna rezistenta la umidiatete (apa nu patrunde intre straturi).

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.