Cele mai importante avantaje pe care le ofera utilizarea de BCA

Multe persoane isi pune intrebarea: „BCA sau caramida”? mai jos gasiti principalele avantaje pe care le ofera utilizarea de BCA, pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste utilizarea unui material pentru realizarea unei constructii.

BCA-ul are caracteristici termoizolatoare foarte bune

Acest material este un material termoizolator. Atunci cand este utilizat pentru zidarii acest material asigura pierdei foarte mici de caldura si nu este necesara utilizarea unui alt material termoizolator pentru a creste eficienta. In plus, golurile ce se regasesc intr-un bloc de BCA asigura o rezistenta foarte buna la transferul termic, lucru ca conduce la o reducere de pana la 80% la factura pentru caldura. Zidariile realizate din acest material pot „respira” datorita porilor de aer ce se regasesc intr-un bloc de BCA, iar astfel se elimina complet problemele legate de aparitia igrasiei si a condensului.

O constructie realizate din BCA este economica din punct de vedere financiar

Avand in vedere faptul ca are foarte bune capacitati de termoizolare, BCA-ul poate fi considerat ca fiind un material economic, deoarece constructia respectiva nu are nevoie de adaugarea unui material termoizolator in plus. In plus, la economia de ordin financiar contribuie din plin si faptul ca acest material se monteaza usor, astfel incat manopera nu va fi foarte costisitoare. De asemenea, datorita acestui lucru veti castiga si timp.

BCA-ul este un material versatil si durabil

Versatilitatea materialului se datoreaza faptului ca acesta poate fi utilizat atat la interior, cat si la exterior. Pe langa asta, avand in vedere ca are o rezistenta ridicata, dar si o greutate redusa, acest material este una dintre cele mai bune solutii pentru realizarea de constructii in zonele cu risc ridicat de cutremur. In plus, acest material se degradeaza foarte greu, deci este foarte durabil.

Cateva rezistente foarte bune pe care le are BCA-ul

Acest material nu arde si nici nu intretine focul. Astfel, structura realizata din BCA ramane intarcta. De asemenea, nu emite deloc gaze toxice, acest lucru datorandu-se si faptului ca nu mai exista alte materiale termoizolatoare montate. Trebuie sa stiti si faptul ca acest material este complet anorganic, deci nu arde.

Pe langa faptul ca nu arde, acest material are o rezistenta foarte buna la cutremure si inundatii. De asemenea, razele de soare nu afecteaza deloc acest material.

Faptul ca este un material ecologic este un alt avantaj important pe care il are BCA-ul

Acest material este in totalitate realizat din materiale ecologice, precum apa, gips, nisip, var. Acesta se poate reutiliza foarte usor, dar si recicla la fel de usor.

bca

Save

Save

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.