Certificare ISO 27001 | Totul despre securitatea informatiilor

Ai aflat despre certificare iso 27001?

ISO a dezvoltat peste 18.000 de standarde pentru a promova controlul calitatii si imbunatatirea continua in afaceri. Multe companii cauta in mod activ certificare ISO 27001 pentru a-si imbunatati operatiunile si procesele interne in conformitate cu politicile si strategiile lor.

Standardul ISO 27001, lansat in 2005, este un astfel de standard care urmareste sa imbunatateasca operatiunile din tehnologia informatiei si sa creasca securitatea datelor prin activitati specifice de management proactiv. Pentru mai multe informatii, companiile pot solicita ajutorul specialistilor de la Certinspect.

O organizatie care poate fi acreditata conform standardului ISO 27001 a indeplinit un anumit nivel de cerinte de securitate. Aceasta acreditare este recunoscuta la nivel international si ofera liniste clientilor, stiind ca datele lor sunt protejate.

Ce conditii trebuie indeplinite pentru o astfel de certificare?

Pentru a obtine certificare iso 27001, orice organizatie trebuie sa indeplineasca cerintele standard, cu exceptia celor din anexe care pot fi excluse in mod rezonabil. Orice excludere trebuie sa fie justificata printr-o declaratie explicita de aplicabilitate.
certificare iso 27001
O organizatie care este certificata a dezvoltat, implementat si mentinut politicile si procedurile cerute de standarde pentru a asigura functionarea eficienta a sistemului sau de management. Aceasta certificare garanteaza ca organizatia este la nivel de securitate a informatiilor. Pentru mai multe informatii despre certificare, va rugam sa contactati certinspect.ro.

Ce va poate oferi Certinspect

Certinspect este o companie specializata in identificarea si protejarea impotriva amenintarilor legate de securitatea informatiilor. Expertii nostri vor lucra cu dvs. pentru a determina ce resurse trebuie protejate si cum sa le protejati cel mai bine. De asemenea, ne vom ocupa de toate aspectele crearii si implementarii unui sistem de securitate cuprinzator pentru informatiile dvs.

Apeleaza cu incredere la serviciile specialistilor Certinspect! Alege dintr-o gama vasta de servicii, de la certificari variate ISO pana la audit IT – Securitate Cibernetica!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.