Certificat energetic în maxim 24 de ore prin certificatulmeu.ro

Certificatul de performanța energetica (mai cunoscut sub numele de certificat energetic) este un document obligatoriu, solicitat de prevederile legale și care poate fi eliberat doar de catre specialiști atestați în condițiile legii (numiți auditori energetici).
În acest document se ofera informații importante despre eficiența energetica a construcției /parții de construcție (apartament) supusa certificarii.
Valabilitatea acestui act este de 10 ani, cu condiția ca imobilul sa nu sufere lucrari semnificative de modernizare (este și în interesul dumneavoastra sa obțineți în acest caz un alt document, pentru ca imobilul se poate încadra intr-o clasa energetica mai buna).

Audit energetic și certificat energetic

Ar trebui sa cunoaștem faptul ca un certificat energetic nu este unul și același lucru cu un audit energetic.
Auditul energetic este un studiu complex, pentru gasirea de soluții necesare îmbunatațirii eficienței energetice, în timp ce un certificat energetic este documentul ce confirma apartenența unei cladiri la o anumita clasa de eficiența energetica.
Un astfel de audit nu poate fi eliberat decât de catre auditori energetici de gradul I, așa cum sunt specialiștii firmei Reflex Architecture SRL București, auditorii energetici de gradul II neavând acest drept.
Prețul este în funcție de complexitatea lucrarilor și dimensiunile imobilului.

Cum obțineți un certificat energetic
Cum obțineți un certificat energetic? Nimic mai simplu, ieftin și rapid pentru dumneavoastra, ofertele companiei Reflex Architecture SRL București sunt imbatabile!
Prețul unui certificat energetic porneș de la 130 de lei pentru o garsoniera și crește în funcție de suprafața pentru care solicitați certificarea.
Daca exemplul dat nu a fost convingator, va putem spune ca obținerea unui astfel de act pentru un apartament de 5 camere sau mai mult va va costa doar 180 lei.
In plus, puteți uita de stresul lungilor perioade de așteptare pentru obținerea documentului necesar, noi va eliberam un certificat energetic în maximum 24 de ore de la vizitarea imobilului.


Auditori energetici atestați gradul I
În cadrul companiei Reflex Architecture SRL îți desfașoara activitatea auditori energetici gradul I, cu o experiența de 10 ani în domeniu, având sute de certificate energetice elaborate.
Fața de auditorii energetici atestați având gradul profesional II, cei care au obținut gradul I pot întocmi certificate energetice atât pentru locuințe, cat și pentru alte tipuri de cladiri, cu alta utilitate. În plus, așa cum am precizat anterior, doar auditorii cu gradul profesional I pot elabora un audit energetic.


Obligativitatea afisarii certificatului energetic pentru anumite categorii de imobile
Din luna februarie 2016 a devenit obligatorie afișarea la vedere a certificatului energetic pentru spațiile vizitate frecvent de public (indiferent de proprietar, de stat sau private): instituții de învațamânt, spitale, hoteluri, spații comerciale, cladiri de birouri etc.. iar amenzile în cazul nerespectarii acestei prevederi sunt destul de mari.

Termografie în construcții
Daca sunteți interesati de servicii de termografie în construcții (termoviziune în infraroșu), puteți apela și în acest caz la specialiștii Reflex Architecture din București.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.