Circulaţie OPRITĂ pe linia tramvaiului 41. Până când durează lucrările

Societatea de Transport Bucureşti STB SA (fostă RATB) anunţă că, începând de sâmbătă, ora 0.30, şi până luni, ora 4.00, circulaţia tramvaielor liniei 41 va fi întreruptă pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare.

Lucrările vor avea loc pe Bulevradul Mărăşti, la intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzată şi există probleme ale fundaţiei generate de terenul instabil din acea zonă şi de faptul că linia de tramvai este traversată intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 şi 282.

Pentru preluarea fluxului de călători de pe linia 41, Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa linia navetă de autobuze 641.

Totodată, autobuzele liniilor 205 şi 282 vor circula deviat.

“În perioada reviziei anuale a liniei 41, care a avut loc în luna august, a fost refăcută calea de rulare doar pe sensul de circulaţie auto Arcul de Triumf – Bd. Ion Mihalache, în intervalul de timp alocat atunci neputându-se bloca circulaţia auto în întreaga intersecţie. STB SA va înlocui şina cu canal pe ambele sensuri şi va executa lucrări pentru refacerea fundaţiei căii de rulare”, anunţă Societatea de Transport Bucureşti.

Potrivit STB, aceste lucrări nu pot fi executate decât cu întreruperea totală a circulaţiei, perioadă în care se vor face verificări şi în zona căii de rulare din Pasajul Lujerului şi de pe Podul Ciurel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.