Compania Hexol se extinde

Pentru producătorul român de lubrifianți Hexol, anul 2015 s-a dovedit a fi unul extrem de favorabil. Compania a raportat, la finalul exercițiului financiar anterior, o creștere a cifrei de afaceri cu 30% și, implicit, o mărire semnificativă a cotei de piață. Efortul companiei de a aborda noi piețe de desfacere în Europa a fost unul încununat de succes, produsele Hexol fiind acum disponibile și pentru consumatorii din Serbia, Slovenia, Moldova, Macedonia și Malta.
Adăugarea în portofoliul companiei a acestor noi piețe de desfacere, alături de cele deja cunoscute-România, Ungaria, Bulgaria, Croația și Grecia-a condus la o creștere a exporturilor cu 350% pe parcursul anului precedent. Factorul de succes al acestei creșteri este noul departament de export al companiei, extrem de flexibil și care urmărește constant obiectivul de a se adapta la nevoile distribuitorilor și consumatorilor.
Filozofia conducerii companiei se bazează pe implicarea activă a distribuitorilor locali, toate vânzările fiind organizate prin intermediul acestora, ei fiind cei care au forță și dedicația necesară pentru a asigura dezvoltarea pe piețele locale.

‘Ni se deschid perspective semnificative în regiunea Balcanilor și a tărilor din Estul Europei. Abordăm încrezători aceste noi piețe, fără a neglija piața internă, unde înregistrăm o continuă creștere a vânzărilor de la an la an’, declară Daniel Condratov, președintele companiei.

Compania Hexol(R) a fost fondată în 1997 în Canada și a evoluat continuu în decursul anilor. Produsele Hexol(R) sunt fabricate în contextul satisfacerii nevoilor tot mai complexe ale tehnologiilor actuale și viitoare. Programul de dezvoltare și diversificare a produselor este dublat de programe de experimentare, testare și verificare, în vederea asigurării calității produselor capabile să satisfacă cele mai severe cerințe de exploatare impuse de echipamentele de astăzi și de mâine.

Portofoliul de produse Hexol este unul extrem de vast, compania furnizând soluții sustenabile precum economia de combustibil și viața extinsă a motoarelor, utilajelor și echipamentelor: lubrifianții pentru motoare și transmisii de vehicule, lubrifianți industriali, unsori și chimicale auto, produse destinate vehiculelor de pasageri cât și celor comerciale sau aplicațiilor industriale.

Pentru alte informații:
SDK Management
office@sdkmanagement.com

www.hexol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.