Comunicat de presă DLA Piper Dinu

DLA Piper Dinu organizează seminarul cu tema “Regulamentul General Privind Protecția Datelor – Evoluții și Perspective în Domeniul Prelucrării Datelor cu Caracter Personal” în data de 19 mai 2016.

Evenimentul se adresează companiilor locale și multinaționale cu activitate în diverse sectoare economice și are ca scop facilitarea unui schimb informativ și interactiv de cunoștințe în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, în contextul adoptării recente a Regulamentului General Privind Protecția Datelor.

Sesiunile de prezentări și discuții vor avea loc în limbile română și engleză, în București (într-o locație ce urmează a fi confirmată), în intervalul orar 10:00 — 14:00. Vor participa în calitate de speakeri reprezentanți ai Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal precum și experți DLA Piper din Germania și România.

Participarea este gratuită și înregistrarea va avea loc în limita locurilor disponibile. Persoanele interesate sunt invitate să confirme participarea până la data de 16 mai 2016 către Gabriela David la adresa gabriela.david@dlapiper.com. În urma primirii confirmării, vom reveni cu agenda detaliată a evenimentului.

Pentru detalii suplimentare:
Alina Cosma
alina.cosma@dlapiper.com
Tel: 0723 600 041

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.