Comunicat Sonimpex Topoloveni

25 OCTOMBRIE este una dintre cele mai reprezentative zile pentru fiecare român : Ziua de Naștere a Majestății Sale Regale Regele Mihai I căruia îi dorim să fie mulți ani etalon al Demnității Naționale și Ziua Armatei. Ne bucură în mod onorant , calitatea de Furnizor al Casei Regale a României , pentru toate produsele noastre .

Astăzi, 25 oct noi , Sonimpex Topoloveni celebrăm aceste evenimente cu o mare încărcătură istorică și de patriotism , prin participarea ca producător al primei Indicații Geografice Protejate din România , Magiun de prune—Topoloveni, la două evenimente reprezentative pentru România, Târgul Food Fair Tallinn și la Indagra, târgul internațional organizat în București la pavilionul C2.

Suntem mândri că reușim să fim prezenți la evenimente importante atât pentru noi cât și pentru producătorii din industria alimentară românească.
Am fost și dorim să fim exemplu pentru toți colegii din această ramură a industriei românești chiar dacă ni se măsoară gradul de anduranță prin nerespecatarea drepturilor pe care le-am câștigat prin certificarea cu Indicația Geografică Protejată.

Ca membru cofondator INACO ( Initiativa Pentru Competitivitate), alături de Andreea Paul Vass și Bogdan Dumitrescu , am atras atenția referitor la restructurarea profesiilor într-un viitor foarte apropiat. În acest sens am propus crearea ‘ Grupului de Lucru pentru Economia Viitorului ‘ .Am prezentat faptul că profesiile din agricultură și în mod deosebit din cea tradițională, se vor păstra și vor deveni vitale pentru omenire.

La târgul din Tallinn vom fi prezenți cu toate alimentele funcționale Topoloveni și Topoloveana . Mulțumim frumos Doamnei Ambasador al României pentru că ne-a determinat să participăm . Astăzi, în prima zi de târg așteptăm vizita Domnului Ministru al Agriculturii din Estonia.

În București urmează patru zile importante pentru fiecare producător agricol deoarece se desfășoară INDAGRA
Ne veți găsi la Pavilionul C2.

In acest an i-am surprins foarte plăcut pe consumatorii noștri cu noile produse : dulceața TOPOLOVEANA din caise și aronia (scorușul negru ).

Ne respectăm deviza : produse 100% naturale , fără zahăr adăugat , cu ingrediente românești care să aducă beneficii de sănătate consumatorilor, adică ALIMENTE FUNCȚIONALE.
Munca și efortul nostru au fost apreciate de foarte multe Institute Internaționale, cu cate 2 Stelute Michelin, medalii de argint si bronz la Monde Selection.

www.magiun-sonimpex.roFacebook Topoloveni si TopoloveanaFacebook Magiun de prune Topoloveni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.