Conditii de inchirieri auto in Bucuresti si Otopeni

Urmeaza sa iti planifici o calatorie in Romania, biletele de avion au fost deja cumparate insa iti doresti si un mijloc de transport cu care sa te poti deplasa in tara? Daca pana acum nu ai aflat pe piata auto au aparut numeroase firme care ofera servicii de inchirieri auto. Cele mai multe companii cu acest specific de activitate sunt in Bucuresti si in aeroportul Otopeni. Exista si companii care au acoperire nationala, daca veti rezerva de la acestia aveti posibilitatea sa predati masina in alta locatie decat cea din care ati preluat-o. Inainte de a face rezervarea, este recomandat sa va interesati cu atentie asupra clauzelor de inchiriere si ar trebui sa cauti mai multe informatii referitoare la compania de rent a car de la care urmeaza sa preiei autoturismul. Prin acest articol incercam sa prezentam procedurile companiilor care ofera servicii de inchirieri masini Bucuresti si aeroport Otopeni. Daca v-ati hotarat in privinta firmei de la care veti prelua masina trebuie sa stiti foarte bine si ce clauze sunt trecute in contractul de inchiriere auto. Printre clauzele trecute in majoritatea contractelor va amintim:

Rezervarea masinii – o puteti face telefonic sau completand formularul de comanda existent pe site-urile companiilor de rent a car.

Metode de plata acceptate – majoritatea firmelor de inchirieri auto Bucuresti va solicita sa achitati cu cardul contravaloarea zilelor de inchiriere, insa exista si companii care accepta ca metoda de plata numerarul. Este foarte important sa stiti dinainte cum veti putea plati.

Plata garantiei (depozitul) – este o suma de bani care va este retinuta in momentul in care va este adusa masina la locatia solicitata. Daca dupa sfarsitul perioadei de inchiriere, masina nu va fi adusa in aceiasi stare in care ati primit-o, depozitul va poate fi retinut in totalitate, in functie de avaria produsa. Daca avaria nu s-a produs din vina dumneavoastra, nu veti avea nimic de achitat.

Livrarea autoturismului – de obicei masina va este adusa la destinatia solicitata de dumneavoastra, daca o solicitati in aeroportul Otopeni, un reprezentant al firmei de inchirieri auto v-o poate aduce la terminalul sosiri.

Documentele – in momentul in care veti semna contractul de inchiriere trebuie sa aveti la dumneavoastra in original cartea de identitate precum si permisul de conducere.

Incalcarea regulilor de circulatie – daca in perioada in care masina se afla la dumneavoastra si incalcati regulile de circulatie, veti fi direct raspunzator de plata unor eventuale amenzi. Este foarte important sa circulati cu atentie si sa respectati viteza regulamentara pentru a evita incidentele neplacute.

Pe timpul cat masina se afla la dumneavoastra, veti fi direct raspunzator

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.