Contract DDD

Cu un contract de dezinsectie, deratizare, dezinfectie (contract DDD) veti avea garantia respectarii tuturor normelor si procedurilor, astfel veti avea siguranta ca veti obtine cele mai satisfacatoare rezultate. Este garantata respectarea procedurilor pentru a obtine rezultate optime in conditii de siguranta.

Printr-un contract ddd pentru dezinfectare vom exercita activitati legate de un set de proceduri si operatiuni care vizeaza igienizarea mediilor restranse identificate si a zonelor relevante prin distrugerea sau dezactivarea microorganismelor patogene, in special in cabinete, spitale, clinici, spatii comerciale si nu numai.

Pentru o dezinsectie eficienta, prestam activitati destinate distrugerii insectelor, in special a artropodelor, fie pentru ca sunt paraziti, purtatori de boli sau gazde pentru agentii infectiosi sau sunt distrugatoare de plantatii. Dezinsectie poate fi generala daca este directionata catre toate speciile de infestare, sau tintita daca este directionata catre specii individuale. Echipa noastra intotdeauna investigheaza situatia pentru a depista sursa infestarilor cu insecte, pentru a extermina orice disconfort de acasa sau de la locul de munca.

Pentru procesul de deratizare vom presta activitati care au ca rezultat eradicarea totala sau reducerea numarului populatiei de sobolani si soareci sub un anumit prag, deoarece sunt periculosi in context epidemiologic si de asemnea pot aduce pierderi economice. Rozatoarele pot fi sursele si purtatorii multor boli infectioase, deci este o problema ce trebuie solutionata intotdeauna rapid si eficient
Prin dezinfectare ne referim la activitati legate de un set de proceduri si operatiuni care vizeaza igienizarea unor medii specifice prin operatiuni de curatare si dezinfectie.

Dezinfectia se realizeaza prin prin urmatoarele servicii de dezinfectie:
• Nebulizare la rece prin tehnologia ULV;
• Pulverizarea reziduala a biocidelor pe suprafete;
• Stergerea mecanica a suprafetelor cu solutii dezinfectante.

Contractul ddd este recomandat pentru toate companiile din Romania, mentineti un mediu de lucru curat, igienizat si placut pentru angajatii dvs. Cu un contract ddd sunteti scutit de orice fel de stres, veti avea parte de un partener de incredere.

Daca va confruntati cu o astfel de problema, apelati cu incredere la o echipa de ddd profesionista: EcoPrest DDD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.