Coroane dentare zirconiu in clinica ArtImplant.ro

Un zambet frumos este un atu pe care oricare dintre noi il poate folosi in relatiile inter-umane. Insa, daca avem probleme cu dintii trebuie sa apelam in cel mai scurt timp la medicii dentisti.

Se intampla ca, uneori, stomatologii sa nu ne poata salva dintii care au fost afectati in profunzime de carii, dar, atunci cand radacina dintelui este sanatoasa se pot folosi coroane dentare.

O coroana dentara acopera partea vizibila a dintelui bolnav si ii confera durabilitate, stabilitate si rezistenta.
Coroane dentare - Artimplant.ro

Exista mai multe tipuri de coroane dentare din care putem alege, unele dintre ele fiind si cele din zirconiu.

Medicii stomatologi care sunt la curent cu cele mai noi tehnologii din acest domeniu aleg o coroana dentara zirconiu in detrimentul unei coroane dentare metalo-ceramice.

O coroana dentara din zirconiu este ideala pentru reconstructia dintilor pentru ca sunt rezistente si nu starnesc nici un fel de reactii alergica. De asemenea, o astfel de coroana zirconiu arata mult mai bine decat coroana dentara metalo-ceramica.

Datorita materialului din care sunt realizate, coroanele dentare din zirconiu au un grad ridicat de duritate si dau dintilor un aspect natural. Coroana dentara din zirconiu este mai usoara si permite pacientilor sa se obisnuiasca mult mai repede cu acestea.

Cel mai mare avantaj al coroanelor dentare este si faptul ca nu proavoaca nici un tip de alergie. Cei care folosesc in tratatea pacientilor coroane dentare, sunt medicii dentisti care sunt la curent cu cele mai noi tehnologii, cum sunt si stomatologii de la clinica Art Implant.

Aici vei gasi medici stomatologi foarte bine pregatiti care te vor ajuta sa-ti rezolvi problemele dentare cu ajutorul celor mai noi si celor mai bune tratamente.

Astfel, daca si tu crezi ca ai nevoie de o coroana dentara din zirconiu cu ajutorul careia sa iti reconstruiesti un dinte bolnav, consulta neaparat un medic dentist care te poate ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.