Cu lustre LED vei obtine un design inedit al incaperii

Ce sunt aceste lustre led?

Aceste lustre LED fac parte din categoria corpurilor de iluminat ce utilizeaza tehnologia led. In general acestea se structureaza in principal din circuitul propriu-zis si o placa semitransparenta cu rol de diffuser.

Cuvantul “LED” din denumirea acestui produs este de fapt o prescurtarea de la termenul englezesc ce s-ar traduce ca si dioda emitatoare de lumina. Mai precis, fenomenul de iluminare se produce prin polarizarea directa a locului unde cele doua tipuri de materiale ale circuitului se intalnesc. Acest loc se mai numeste si jonctiune. Avantajele pe care la ofera niste lustre LED comercializate de magazinul online de iluminat Led Concept sunt foarte multe.

Avantajele intalnite la lustre led

Unul dintre beneficiile pe care niste lustre le aduc este reprezentat de faptul ca au lumina mult mai confortabila pentru ochi.
lustre led
Conform unui studio realizat recent, 74% dintre utilizatori au spus ca sunt de parere ca lumina le influenteaza sanatatea ochilor, iar o tremie dintre acestia au sustinut faptul ca este necesar sa existe un confort vizual, fiind unul din criteriile de selectie a unor lustre LED.

Sanatatea ochilor este un criteriu foarte important pentru parintii care au in special copii mici care nu sunt la fel de bine dezvoltati.

Principalele dezavantaje al unui astfel de corp de iluminat

Desi exista o serie de avatanje, precum cel mentionat anterior, trebuie sa fim onesti si sa recunoastem ca exista si putine dezavantaje legate de lustre LED, desi nu la fel de multe comparativ cu avantajele, exista:

  1. Pretul: in general, produsele care prezinta iluminat cu astfel de tehnologie, au un pret initial mai mare decat cele alternative. Tendinta in ultimii ani a fost de a reduce pretul acestor produse si astfel gasim astfel de lustre LED, mai ieftine;
  2. Unghiul de lumina: Anumite surse de iluminat cu LED au un unghi mai mic decat solutiile clasice. Acest fapt se datoreaza faptului ca se emite o lumina directionala.

Cele mai frumoase sisteme de iluminat se gasesc doar la Led Concept

De acum puteti gasi online cele mai frumoase lustre led de pe piata pe site-ul magazinului de iluminat Led Concept. De asemenea, intrand pe site-ul led-concept.ro vei gasi o gama foarte larga de produse de iluminat ce folosesc noua tehnologie cu led, care va aduce o multime de beneficii.

Fie ca le achizitionati pentru acasa sau pentru birou, produsele pe baza de led va vor aduce multe beneficii pe termen lung.

Intrati acum pe site si comandati cele mai ieftine lustre led din mediul online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.