Cum eficientizăm timpul de învățare și eliminăm o posibilă epuizare inutilă

Suntem iarași în perioada anului în care elevii sunt supuși evaluărilor naționale sau simulărilor pentru Bacalaureat. Este perioada în care elevii își reevaluează punctele forte, cunoștiințele și nevoile de a aprofunda o materie sau a completa niște goluri.

Spre fericirea lor sunt multe moduri de a aborda nevoia de a învăța. Problema apare însă, atunci când elevul pierde foarte mult timp pe drum înspre și dinspre locurile în care ar trebui să învețe, ceea ce duce la epuizare deci la lipsa capacității de concentrare. Este bine că avem totuși locuri unde putem găsi la un loc toți profesorii de care avem nevoie . Un exemplu este centrul de meditatii Capri.

Ce este totuși un centru de meditații și cu ce este diferit față de a învăța de la mai mulți profesori? Ei bine perspectiva în care învățăm de la mai mulți profesori, specializați pe materia lor rămâne neschimbată.

Adevăratul avantaj constî în faptul că toți acești profesori sunt regăsiți în același loc, eliminând drumurile anevoioase și obositoare. Un alt avantaj este că la un centru de meditații poți alege atât nivelul de la care pornești studiul spre exemplu, dacă un elev este foarte în urmă cu una dintre cele două limbi străine pe care le învață la școală, iar din una dă un examen important, poate oricând alege să înceapă modulul de limba Engleza pentru incepatori. Un alt avantaj este faptul că poate alege să învețe individual sau în grupă.

Practic, într-un astfel de loc poate învăța exact așa cum are el nevoie fără a fi nevoit să se forțeze să lucreze într-un anumit fel. Mai trebuie să luăm în calcul și faptul că totul urmează un curs destul de natural. Indiferent de punctul în care chiar ești, indiferent că vorbim de învățatul unei limbi străine precum Germană sau Engleză sau ai nevoie de meditatii la matematica totul decurge într-un mod cursiv, neforțat și îți poți alege ritmul și stilul cel mai potrivit de învățare astfel încât să ajungi unde ai nevoie până când ai nevoie.

Contact:

The Markers Consult

contact@themarkers.ro
031.425.17.22

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.