Cum inchiriem o masina

Persoanele care au calatorit frecvent in afara tarii stiu destul de bine de existenta serviciilor de inchirieri masini. Din ultimele studii reiese ca majoritatea oamenilor de afaceri care calatoresc frecvent in afara tarii au folosit serviciile de inchirieri auto cu sau fara sofer. In majoritatea tarilor civilizate exista companii care ofera servicii de tip rent a car, intrebarea este cu o alegem pe cea mai buna, care sa ne ofere un pret rezonabil precum si masina de care avem nevoie. Prin acest articol si prin experienta noastra relevanta in acest domeniu, ne-am propus sa va oferim sfaturi pentru alegerea unei firme de inchirieri auto. Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in calcul este alegerea masinii de care aveti nevoie in calatorie.
Alegerea autoturismului de care aveti nevoie.
La fel de importanta ca si alegerea firmei de inchirieri auto este si alegerea tipului de masina de care aveti nevoie. Daca in calatorie veti fi insotit de familie sau de prieteni, ideal ar fi sa inchiriati o masina din gama suv sau compact, care sa aiba un volum mai mare pentru a putea sta confortabil. In schimb daca veti calatori singur si doriti sa economisiti bani, puteti alege o masina din gama low cost, aceasta reprezinta avantajul ca are un consum redus de carburant, si pretul de achizitie este mai mic . Foarte importanta este si transmisia masinii, daca sunteti obisnuiti cu masini automate acest tip trebuie rezervat si de la firma.

Asigurarile: verificati inainte de semnarea contraxctului de inchir
Soferul: trebuie sa stiti ca daca nu veti conduce doar dumneavoastra masina si va exista si un sofer aditional, calculati-va bugetul pentru ca acesta va fi tarifat suplimentar. Ideal ar fi sa conduceti doar dumneavoastra autoturismul inchiriat.
Raspunderea conducatorului auto: daca veti avea ghinionul sa fiti implicati intr-un eveniment rutier, petrecut din vina dumneavoastra, firma de inchirieri auto nu isi asumea nici o responsabilitate veti suporta in totalitate cheltuielile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.