Cum montezi plasa de gard?

Daca nu stii sa montezi o plasa de gard, magazinul online de materiale de constructii MesteruManole te ajuta astazi cu niste sfaturi destul de simple pentru montarea unei plase de gard.

Cum se ajunge de la plasa de gard livrata acasa la un gard din plasa functional?

plasa de gard

plasa de gard nemontata

 

Pentru inceput trebuie sa marchezi locul unde vei face gaurile pentru stalpii de care plasa de gard va fi prinsa. Stalpii trebuie sa fie cu cel putin 30 cm mai inalti decat plasa de gard daca aceasta se va fixa in ciment. Daca plasa de gard se va fixa in pamant, stalpii trebuie sa fie cu 50 de cm mai inalti. Incepi sa fixezi stalpii in pamant de la primul colt. Stalpii trebuie sa fie aliniati corect atat pe orizontala cat si pe verticala (la aceeasi inaltime).

Pentru ca gardul din plasa sa fie cat mai rezistent trebuie montate doua contravantuiri in stanga si in dreapta stalpului respectiv, cam la un interval de 15-20 de cm. Trebuie tensionate trei sarme de tensiune pe care sa le pui intre primul si ultimul stalp. Tensionarea sarmei se poate realiza cu ajutorul unei chei fixe si a unor intinzatoare.

Apoi trebuie sa incepi sa desfasori in totalitate rola de plasa de gard si sa o tensionezi incercand sa o mentii asa prin ajutorul unei vinci. Fixezi plasa de gard de primul stalp cu ajutorul firului de legatura. Fixezi astfel definitiv plasa de gard de stalpii intermediari si de sarmele de tensiune de mai devreme cu ajutorul firului de legatura.

Pentru a uni doua role de plasa de gard, trebuie sa scoti ultima sarma spiralata din rola si prin rotirea ei o vei introducea in cea de-a doua rola de plasa de gard, iar astfel va fi un gard continuu Introduci la stalpul final o bara de tensiune pe ultima spira pe care o fixezi de stalp cu ajutorul firului de legatura  Astfel, in cativa pasi simpli se poate monta simplu si rapid plasa de gard de calitate comandata online de la Mesteru Manole la cel mai bun pret din mediul online.

plasa de gard montata

plasa de gard montata

 

Plasa de gard de la mesterumanole.ro – mergi pe mana expertilor

Intreaga piata a materialelor de constructii a simtit o dezvoltare continua in ultimii zece ani si astfel au aparut foarte multe magazine care vand materiale de cosntructii insa nu toate au produse de calitate. Mesteru Manole ofera intotdeauna produse de calitate superioara si la super preturi in mediul online. In plus, la http://mesterumanole.ro/ vei gasi intotdeauna consultanta de specialitate pentru orice domeniu al constructiilor, la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

Materiale de constructii / Metalurgice: 0741 238 406 Amenajari pentru interior/exterior: 0740 105 585 Instalatii si produse electrice: 0740 105 588Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585 Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.