Cum recomanda specialistii sa folositi polistirenul extrudat?

Toata lumea iti doreste sa aiba mai multa caldura la un pret cat mai mic si datorita acestui lucru, utilizarea de polistiren extrudat este o solutie foarte eficienta. Totusi, pentru a nu plati foarte mult, trebuie sa cunoastem cateva lucruri despre acest material.

Specialistii recomanda ca inainte de utilizarea acestui material, polistirenul extrudat sa nu fie expus razelor e soare.

Este recomandat ca inainte de utilizarea acest material sa nu fie expus razelor solare. In caz contrar, acesta sa va decolora, insa isi va pastra toate calitatile.

6 calitati ale polistirenului extrudat

  • Polistirenul extrudat este un material cu propietati izolatoare atat fonice, cat si termice.
  • Mai jos, veti gasi cele mai importante 5 aspecte pe care trebuie sa le stiti despre polistirenul extrudat inainte de a-l utiliza.
  • Recomandarea este ca izolarea soclului sa se faca cu polistiren extrudat. De asemenea, izolarea fundatiei si acoperisului este bine sa se faca tot cu polistiren extrudat.
  • Polistirenul extrudat este un material izolator extrem de eficient, insa atentie caci polistirenul extrudat nu trebuie sa fie folosit la izolarea fatadelor.
  • Se transporta foarte usor, se manevreaza si se monteaza la fel de usor. Pierderile de material sunt extrem de mici, pentru ca polistirenul extrudat nu se farmiteaza deloc. Mai mult decat atat, placile se monteaza extrem de usor pe suprafete betonate sau cimentate.
  • Este cel mai eficient material utilizat pentru izolare, dar si faptul ca rezista extrem de bine la actiunea factorilor externi naturali, precum izolarea. Este important ca rezistenta impotriva umiditatii recomanda polistirenul extrudat pentru izolarea fundatiei.
  • Polistirenul extrudat este materialul care poate fi montat indiferent de conditiile meteo pe suprafetele ce au nevoie sa fie izolate. De asemenea, este foarte rezistent la socuri si trafic intens, fiind potrivit pentru a izola pardoselile. Tot in cadrul acestei suprafete, acest material poate fi utilizat intr-un sistem de incalzire prin pardoseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.