Cum si de ce sa cumperi teava rotunda trasa de la mesterumanole.ro?

Teava rotunda trasa poate fi utilizata pentru forma simetrica perfecta, lipsa punctelor de sudura si rezistenta ridicata la sarcini mari. Magazinul mesterumanole.ro a adus in oferta sa tabla rotunda trasa care se utilizeaza cel mai des la realizarea diferitelor constructii metalice si de asemenea pentru a transporta fluidele sub presiune. (gaze, apa, etc)

teava rotunda trasa

De ce sa folosesti teava rotunda trasa?

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care teava rotunda trasa le ofera este capacitatea acesteia de a rezista presiunilor ridicate.

Nu are puncte de sudura si din aceasta cauza este rezistenta pe intreaga lungime a sa si nu prea poate sa cedeze in fata presiunii. Datorita faptului ca nu are puncte de sudura ajuta la efectuarea unui calcul de presiunie foarte exact, deoarece nu trebuie luata in calcul in calitatea sudurii.

Daca teava rotunda trasa are uneori un pret mai ridicat decat teava sudata, acest lucru se intampla din cauza faptului ca teava rotunda trasa de aici are o capacitate crescuta la presiune. Teava rotunda trasa este mai subtire si mai usoara, fapt care conduce la o reducere a cheltuielilor in final.

Pe langa acest fapt, teava rotunda trasa este foarte rezistenta la temperaturi extreme, deci poate fi folosita in locurile cu conditii dure, cum ar fi locuri cu temperaturi foarte joase sau foarte ridicate.

Teava are o sectiune transversala perfect rotunda. Toate avantajele fac ca teava rotunda trasa sa fie materialul preferat de toti mesterii pentru constructii de nave, elemente de presiune, conducte si platforme petroliere. In domeniul constructiilor metalice este folosita ca si element structural atunci cand este nevoie de o rezistenta superioara.

mesterumanole.roPe www.mesterumanole.ro vei gasi teava rotunda trasa la un super pret. Mesteru Manole este magazinul online de materiale de constructii care ofera o gama foarte larga de produse la cele mai bune preturi.

Pentru informatii suplimentare sau cereri de oferta se poate apela numarul de telefon 0741 238 406 sau se poate trimite un email la office@mesterumanole.ro.

 

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.