Cura de detoxifiere? Buna sau rea pentru organismul nostru?

O cura de detoxifere sau mai exact de purificare a organismului te va face sa te simti extrem de curat, mult mai usor si mult mai sanatos. O asemenea cura de detox te poate ajuta si la introducerea mult mai usor al unui program de slabire, dar mai ales, regleaza digestia, ajuta la tranzitia dintre sezoane si este eficienta in identificarea alergiilor alimentare si a mancarurilor care declanseaza alergiile.

De regula, o cura de detox este de fapt un proces care ajuta oamenii sa se vindice.

Mai jos veti vedea doua tipuri de cure de detoxifiere care nu este echivalenta cu dietele alimentare sanatoase si de lunga durata.

Cura de detoxifiere simpla cu legume si fructe

Aceasta cura de detox este perfecta pentru purificarea rapida a organismului si practic este cel mai bun start pentru o cura de detoxifiere mai ampla, pentru ca aceasta cura de detox dureaza doar 2-3 zile.

sucuri detox

Scopul acestei mici diete este acela de a oferi organismului o pauza de la produsele lactate si alimentele procesate de origine animala. Alimentele procesate sunt pline de chimicale si de toxine, iar aceasta este un prilej foarte bun pentru a experimenta cum rezista organismul fara ele, timp de cateva zile. Produsele de origine animala au foarte multe grasimi si proteine. Desi amandoua sunt esentiale pentru corp, ele incarca foarte mult tractul digestiv, de aceea le vom evita intr-o cura de detoxifiere.

Trebuie sa evitati aditivi, zaharul, sarea si untul insa puteti manca legume si fructe.

Cura de detox cu sucuri naturale

Aceasta cura de detox cu sucuri naturale reprezinta o purificare extrem de profunda a organismului.

Dieta de detoxifiere cu sucuri naturale de la RawCoco este ideala pentru toate persoanele care vor sa inceapa o cura de slabire. Daca veti consuma doar sucuri de fructe si de legume sau supe de legume, extrem de bogate in nutrienti poate fi o experienta extrem de suprinzatoare. Mult mai mult decat atat, in cazul in care sunteti bolnav, substantele nutritive din aceste lichide se absorb extrem de repede si ajuta la accelerarea procesului de vindecare a organismului.

RawCoco.ro ofera 3 tipuri de cure de detox cu sucuri naturale pe care le poti achizitiona online.

raw coco

One comment to “Cura de detoxifiere? Buna sau rea pentru organismul nostru?”
  1. Pingback: Ce spun vedetele despre cura de detox cu sucuri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.