Curs acreditat agricultura ecologica in Bucuresti

Vino in perioada 26-29 martie, in Bucuresti sa inveti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a deveni un fermier ecologic. Singurul curs acreditat de agricultura ecologica din Romania, iti aduce specialisti din domeniu ce te vor ajuta sa obtii informatii importante din domeniul agriculturii ecologice.

Cursul dureaza patru zile, unde partea teoretica se va imbina cu partea practica:

In prima zi, se va prezenta modulul animal care va fi susținut de lectorul Viorica Boboc, președinte al Asociației Bioavicultorilor din România- BIOAVIROM. Se vor dezbate subiectele legate de cresterea animalelor in sistem ecologic, nevoile lor si tipologiile acestor animale.Se va continua a doua zi cu modulul vegetal, unde lectorul Maria Toader, profesor în cadrul UASMV, ii va invata pe participanti principiile cultivării plantelor în sistem ecologic, rețete de fertilizatori și metode de recoltare.  A treia zi, dr. Ing. Aurelia Grecu, va preda partea de certificare si inspectie. Se vor prezenta informatii  despre completarea și depunerea angajamentelor și cererilor unice de plată pentru măsurile compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pentru PNDR 2014-2020 (Măsura 10 – agro-mediu și climă și Măsură 11 – agricultură ecologică). Aceste informatii îi vor ajuta pe fermieri în completarea adeverințelor APIA necesare depunerii dosarelor pentru obținerea subvențiilor.  In a patra zi, va avea loc o vizita la ferma BioDumbrava, unde cursantii vor avea sansa sa se sfatuiasca si sa discute cu domnul Marin Dumbrava, unul dintre primiii agricultori ecologici din Romania.

Costul integral al cursului este de 800 lei si sunt incluse urmatoarele:

Taxa sustinere cursTaxa examen ANCSuport de curs pentru acasaDeplasarea la ferma in a patra ziWelcome coffe in cele patru zile de curs

Ceritificatul de „Operator in ferme ecologice” puteti sa-l folositi in urmatoarele situatii:

A aplica pentru fonduri europeneA infiinta un PFA cu domeniul de activitate inscris pe diplomaA trece competentele inscrise pe certificat in incadrarea juridica in fisa de angajat (cartea de munca)A depune la APIA dovada certificarii

 

Pentru inscrieri si si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la 0743.183.353, , prin e-mail-cursuri@cbmanagement.ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

  • Liliana Uleia – Coordonator training
  • Pentru telefon si e-mail click aici

  • CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT
  • www.cbmanagement.ro

  • Contact CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.