Curs auditor intern – o noua modalitate de dezvoltare profesionala

Ce este un curs de auditor intern?

Cursul de auditor intern are ca scop sa prezinte cursantilor principalele chestiuni ce stau la baza unui audit intern, precum si abordarile acestui proces. Acesta cuprinde pentru inceput obiectivele misiunii de audit, iar la final, intocmirea unui raport.

curs auditor intern

Cursul ofera cele mai bune practici din domeniu, si anume practicile de audit. Cursantii au posibilitatea sa isi exerseze cunostintele acumulate intr-o proba practica, adica organizarea unei misiuni de audit sau in prezentare raportului final cu unitatea auditata.

Acesta este un curs bazat pe o educatie non-formala, este unul interactiv, axat foarte mult pe optimizarea si asimilarea cunostintelor.

Cui i se adreseaza un curs de auditor intern si ce competente se obtin?

In principal, cursul de auditor intern este adresat personalului cu responsabilitati in domeniul auditului intern, dar si antreprenorilor. De asemenea, orice persoana care este interesata si doreste sa activeze in acest domeniu, sa implementeze un audit intern intr-o organizatie sau intr-o companie trebuie sa opteze pentru un curs de auditor intern.

Dupa finalizarea unui astfel de curs veti fi capabil sa:

  • Planificati o activitate de audit ;
  • Pregatiti o misiune de audit;
  • Elaborati teste pentru o astfel de activitate;
  • Formulati constatarile dupa aplicarea testelor;
  • Supervizati o misiune de audit intern;
  • Dezvoltati relatiile operationale cu entitatile auditate.

Ce beneficii ofera un astfel de curs?

Cursul de auditor intern este un curs acreditat de ANC, in urma caruia veti primi un certificat de absolvire care atesta cunostintele asimilate pentru ocupatia de auditor intern.

In cadrul cursului va veti forma o baza teoretica in ceea ce priveste domeniul, urmand ca apoi sa fiti supusi unei probe practice. De asemenea, veti fi consultat cu privire la aspecte particulare, concrete, legate de sepecificul companiei in care lucreaza fiecare cursant. Veti fi capabil sa aplicati metodologia de audit intern bazat pe riscuri. Acest curs este solutia ideala pentru cei care vor sa se perfectioneze in domeniu si sa se dezvolte profesional.

Echipa celor de la Training Professionals este formata din experti gata sa va ajute si sa va indrume in domeniul dumneavoastra de activitate. Ei dispun de o gama larga de cursuri din care puteti alege pentru a va dezvolta. Intra pe site-ul lor si alege cursul si consultanta potrivita pentru cariera ta!

Cea mai buna metoda de a perfectiona este sa apelezi la profesionisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.