Curs intensiv de vanzari 14-15 noiembrie

Creative Business Management te invita la un curs intensiv de vanzari care te va ajuta sa cresti profitul firmei tale, prin tehnici testate de lideri in vanzarile mondiale. La finalul cursului iti va fi mai usor sa obtii lucrurile pe care le doresti pentru tine si compania ta. Vino in perioada 14-15 noiembrie, in Bucuresti si afla cum poti sa depasesti barierele emotionale in procesul vanzarii

Cursul este astfel conceput astfel încât cursantii să se bucure de procesul de învățare. Sunt incluse jocuri, analogii, povestioare amuzante, exerciții practice individuale, în pereche și pe echipe. Tot procesul de învățare este dinamic și antrenant.

In prima zi, se va pune accent pe dezvoltarea surselor de clienti si gestionarea metodelor de contactare a clientilor. Se va continua cu modalitatile de identificare a nevoilor clientilor si alegerea publicului tinta potrivit pentru fiecare tip de produs. Se va invata cum vindem unui client care da raspunsuri negative inainte de a asculta oferta.

A doua zi, se vor preda 12 metode prin care construim loialitatea si 5 moduri de autocontrol al atitudinii negative. Vom afla de ce este importanta gestionarea emotiilor in managementul clientilor si cum se face setarea personala pentru succes.

Trainerul cursul va fi Bogdan Chelu. Bogdan are o experiență de peste 5 ani în livrarea programelor de pregătire în domeniul trainingurilor intensive de vanzari. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat echipe de vânzări la nivel național, unde a livrat traininguri de marketing, customer service, managementul riscului si recuperarea creantelor. Cele mai importante provocări profesionale pe care acesta le-a transformat în succes au fost crearea unor rețele de vânzări, consolidarea echipelor de vânzări, recrutarea și motivarea agenților cu care a lucrat.

Cursul costă 500 lei insa cei ce se inscriu pana pe data de 11 noiembrie vor avea un discount de 10%. In prețul cursului sunt incluse suportul de curs, diploma de participare din partea agenției Creative Business Management și sesiune de E-coaching- suport oferit pe e-mail de către trainer, fiecărui cursant în ceea ce privește aplicarea tehnicilor învățate, rezolvarea problemelor întâmpinate.

Inscrierile se fac telefonic (0743.183.353), pe e-mail (cursuri@cbmanagement.ro) sau pe site-ul agenției Creative Business Management.

Liliana Uleia-Coordonator training

Telefon: 0743.183.353

Mail: cursuri@cbmanagement.ro

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.