Curs interactiv de limba italiana

Consulatul Onorific al Italiei din Brasov – Covasna, prof. Emanuele G. Bagnasco, organizeaza, incepand cu data de 17.11.2015, curs de limba italiana pentru incepatori, in sistem grupa (3 – 4 cursanti), avand 45 ore.
In ziua de azi, tot mai mult se pune accent pe cunoasterea unei limbi straine. Investind in tine capati cunoastere si putere. Consulatul Onorific al Italiei din Brasov – Covasna adopta aceasta idee si vine in ajutorul tau cu organizarea unui curs de limba italiana. Acest curs are obiectivul de a-ti oferi dezvoltarea vocabularului, increderea in expimare si aplicarea cunostiintelor dobandite in diferite contexte sociale.
Sedintele sunt o data pe saptamana si au la baza interactiunea si comunicarea, in sistem grupa (3 – 4 cursanti), astfel incat predarea sa fie cat mai eficienta. Formatorii care vor tine cursul de limba intaliana sunt profesori romani si, insusi, prof. Emanuele G. Bagnasco, cu experienta in predarea acestei limbi pentru persoanele adulte.
Brasovenii care vor sa invete si sa cunoasca limba si cultura italiana pot sa se inscrie pana la data de 16.11.2015 la sediul Consulatului Onorific al Italiei din Brasov.

Despre Consulatul Onorific al Italiei din Brasov

Consulatul Onorofic al Italiei din Brasov reprezinta Republica Italian ape judetele Brasov si Covasna. Misiunea este de a oferi asistenta si servicii consulare cetatenilor italieni si romani. Aceste servicii consta in consultatii pe teme consulare, emiterea de certificate si inscriptii consulare, servicii consulare notariale. Prezenta unei comunitati mari de romani in Italia si a unei comunitati de afaceri italiene confera o dezvoltare culturala intre Italia si Romania. Aceasta cultura se poate cunoaste prin intermediul cursurilor de limba italiana organizate de Consulatul Onorific al Italiei din Brasov.

Relaţii suplimentare: CONSULATUL ONORIFIC AL ITALIEI DIN BRAŞOV – Telefon: 0268-310460, e-mail: bagnasco@ymail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.