Curs planificarea si organizarea evenimentelor

Cursul de “Planificarea și organizarea evenimentelor” se adresează celor care doresc să își înceapă o carieră în event management, celor care vor să își dezvolte propria afacere în domeniu sau care au nevoie să organizeze evenimente pentru compania în care activează. Urmatoarea sesiune va avea loc in perioada 14-15 noiembrie, in Bucuresti.

In prima zi vei afla ce este event managementul, si care sunt etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a organiza un eveniment reusit. Vei invata care sunt resursele de cercetare ante-eveniment si care sunt actiunile post-eveniment.

A doua zi se va continua cu realizarea bugetului si stabilirea tuturor resurselor necesare, care vor asigura resusita evenimentului.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor primi o diploma din partea agentiei Creative Business Management, semnata si stampilata de directorul general.

Costul unui curs este de 400 lei si acopera toate costurile aferente sustinerii cursului ( taxa curs, taxa suport curs, taxa diploma CBM ). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail cursuricbmanagement@gmail.com , telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Liliana Uleia

Coordonator training

0743.183.353

www.cbmanagement.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.