Cursuri de social media reduse cu 30% la DallesGO

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile din Social Media?! Sa poti gestiona o pagina de Facebook, sa stii cum sa faci reclame si cum sa atragi multe likeuri?! Inscrie-te acum la seria de cursuri de social media de la DallesGO care este redusa in luna martie cu 30%. Social Media a ajuns sa fie principala metoda prin care oamenii socializeaza. Astfel, toate brandurile au ajuns sa fie dependente de prezenta pe aceste canale de socializare pentru a castiga notorietate si pentru a fi cat mai aproape de fani.

Ce vei putea invata la aceste cursuri de social media?

In aceste zile nu se mai pune problema daca sa faci Social Media, ci se pune intrebarea cat de bine te descurci in Social Media. Din aceasta perspectiva, DallesGO a creat seria de cursuri de social media care te va ajuta sa cunosti toate elementele acestui domeniu si sa inveti cum sa le pui in practica. La cursurile de social media DallesGO vei afla cum functioneaza aceste retele de socializare si cum sa te folosesti cat mai bine de ele folosind toate instrumentele de marketing pe care acestea le ofera. Astfel vei putea sa creezi cea mai buna strategie de comunicare care sa-ti aduca succesul de care ai nevoie. Vei invata sa promovezi anumite elemente pe Facebook, YouTube, LinkedIn si Twitter. Tot la aceste cursuri de social media, vei putea invata elemente esentiale despre cum trebuie sa-ti planifici comunicarea in mediul online, anumite strategii de optimizare web si cum sa-ti monitorizezi corect campaniile pe care le vei face in mediul online.

cursuri de social media
In continuare, Facebook este principalul canal de social media pe care trebuie sa-l folosesti pentru campanii de promovare. La cursurile de social media vei invata cum sa comunici cat mai eficient si cat mai corect pe Facebook si cum sa faci Facebook Ads (sistemul de reclame al Facebook). De asemenea, vei afla informatii si despre aplicatiile pe care le poti face pe Facebook si cat de eficiente sau nu sunt acestea.
Matei Psatta va fi profesorul tau la seria de cursuri de social media de la DallesGO.

Unde se desfasoara cursurile de social media?

Seria de cursuri de social media se va desfasura in Bucuresti, Str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et. 2, in cadrul studiourilor DallesGo, incepand cu orele 18:30. Pentru mai multe informatii despre aceste cursuri de social media acceseaza site-ul www.dallesgo.ro sau suna la numarul de telefon 0769.041.711.

One comment to “Cursuri de social media reduse cu 30% la DallesGO”
  1. Pingback: Cursuri social media de la DallesGO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.