DallesGO si Geta Voinea pornesc o noua serie de cursuri de coafura la DallesGO

DallesGO a adaugat in programul sau cursuri de coafura specifice pentru persoanele care doresc sa urmeze primul pas catre meseria de hairstylist. Daca esti incepator in ale coafatului, atunci cursurile de coafura de la DallesGO sunt pentru tine. Daca doresti sa iti transformi pasiunea pentru coafat intr-o cariera, te invitam sa te inscrii si tu la cursurile de coafura organizate de cei de la DallesGO. Cursurile de coafura dureaza 3 luni de zile, 3 luni pline, in care vei invata foarte multe lucruri care te vor ajuta in viitoarea ta cariera.

De ce sa alegi cursurile de coafura de la DallesGO?

cursuri coafura

Poate cel mai mare avantaj al cursurilor de coafura de la DallesGO este profesoara Geta Voinea. Geta Voinea este unul dintre cei mai apreciati specialisti in coafura din Romania si cariera impreuna cu experienta dumneaei sunt cunoscute in toata lumea. Astfel, la cursurile de coafura unde profesoara iti va fi Geta Voinea, vei avea parte de foarte multe ore de practica si iti vei forma mana prin realizarea de colectii de coafuri, dar si prin realizearea de coafuri in ton cu ultimele tendinte din domeniu.

Impletiturile in doua, trei sau chiar cinci suvite, care sunt din ce in ce mai prezente in prezentarile de moda internationale, le vei invata imediat de la Geta Voinea. Vei reusi sa intelegi si sa inveti totul despre tehnicile de tapat si de prindere, pentru a putea realiza o coafura comerciala viitoarelor tale cliente.

DallesGO iti pune la dispozitie diverse materiale si accesorii pe care sa le folosesti in timpul cursurilor de coafura pentru a reusi sa inveti cum sa faci coafuri de avantgarda si de catwalk. Vei reusi sa stapanesti perfect toate instrumentele de coafura pe care cei de la DallesGO impreuna cu Geta Voinea ti le pun la dispozitie.

Despre DallesGO

Daca vrei sa participi si sa inveti de la cea mai buna profesoara din domeniu, intra acum pe site-ul www.dallesgo.ro si inscrie-te la aceste cursuri. Seria de cursuri de coafura se desfasoara in timpul saptamanii, dupa ora 18:30, in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2. Pentru mai multe informatii despre cursuri poti suna la 0769.041.711 sau poti trimite un email la adresa info@dallesgo.ro.

Mai jos veti gasi cateva dintre titlurile care se regasesc in programa cursului de coafura. Pentru mai multe detalii despre fiecare in parte, va asteptam pe pagina speciala dedicata cursului de coafura de la DallesGO, unde veti gasi multe alte informatii importante.

Programa curs de coafura DallesGO

 • Curs 1: Firul de par
 • Curs 2: Produse pentru ingrijire
 • Curs 3: Tehnici de tuns – Par lung
 • Curs 4: Coafatul cu peria si produsele de styling
 • Curs 5: Coafatul cu placa / drot si texture
 • Curs 6: Impletituri
 • Curs 7: Coafuri comerciale
 • Curs 8: Coafuri cu tematica inspirationala
 • Curs 9: Coafuri avangarda
 • Curs 10: Coafuri suspendate care sa derive de la forma capului
 • Curs 11: Non-Hair
 • Curs 12: Total look – Examen final

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.