De ce lenjeriile de pat Pucioasa sunt atat de cautate?

Inca de acum multi ani, strainii au cautat mereu produse textile fabricate in Romania, deorece stiau ca la preturi accesibile vor gasi materiale de cea mai buna calitate. Poate multa lume nu stie, dar in anii 70, Romania era al cincilea exportator al lumii. Lenjerii de pat Pucioasa, prosoape si tot felul de alte materiale textile ajungeau in magazinele din toata lumea.

Desi foarte multe fabrici si-au inchis portile si au fost desfiintate, exista totusi si destul de multe fabrici care au ramas de-a lungul anilor si care au reusit sa depaseaza criza economica. Printre acestea se numara bineinteles si fabrica de lenjerii de pat de la Pucioasa, fabrica care o traditie de peste 140 de ani.

Unde se produc lenjeriile de pat Pucioasa?

Lenjeriile de pat Pucioasa au o calitate superioara fata de multe asa zise case de lenjerii de lux din strainatate. Utilajele folosite la fabrica de lenjerii de pat din Pucioasa sunt printre cele mai moderne, iar personalul abia face fata numaului foarte mare de comenzi. Datorita acestui aspect si al faptului ca lenjeriile de pat Pucioasa sunt foarte cautate, magazinul Patone.ro s-a specializat pe vanzarea de lenjerii de pat Pucioasa la preturi foarte bune si cu imprimeuri moderne care cu siguranta vor da un suflu proaspat dormitorului dumneavoastra. Absout toti clientii care au comandat lenjerii de pat Pucioasa au fost foarte multumiti si de aceea cei de la Patone au ales sa vanda exclusiv lenjerii de pat de la fabrica din Pucioasa.

lenjerii de pat pucioasa

Gama de lenjerii de pat Pucioasa de la Patone este foarte variata si bineinteles pe langa lenjerii vei gasi si cuverturi, huse de pat, pilote, paturi si perne, toate venite de la fabrica din Pucioasa. Veti gasi lenjerii de bumbac, din fibra de bambus, din bumbac satinat si modele 3D cu imprimeuri extraordinare. Majoritatea lenjeriilor de pat Pucioasa vin cu o cusatura dubla pentru o mai mare rezistenta in timp si au de la 200 pana la 600 fire pe centimetru patrat.

Poate nu stiati, dar lenjeriile de pat Pucioasa sunt create special pentru a rasfata pielea si pentru a da un aspect extrem de placut dormitorului tau. Orice fel de lenjerie de pat iti doresti, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

De ce lenjerii de pat Pucioasa?

  • Absorb transpiratia foarte bine
  • Vara tin racoare si iarna tin cald
  • Nu se deterioreaza la spalari
  • Resping alergenii si acarienii

Despre Patone – magazin online de lenjerii de pat

Patone este un magazin online de unde puteti cumpara cele mai bune si mai ieftine lenjerii de pat de pe piata. Veti gasi lenjerii de pat din bumbac, din bumbac satinat, 3D, Cocolino si toate lenjeriile sunt Fabricate in Romania. Pentru mai multe informatii va asteptam pe www.patone.ro sau la numarul de telefon: 0726513956 .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.