De ce sa alegem tabla neagra striata de la mesterumanole.ro?

Tabla neagra striata este practic un material facut din otel in combinatie cu striatii foarte proeminente care ies in exterior. Tabla neagra striata este tipul de tabla laminata la cald care contine pe o parte striatiile proeminente mentionate mai sus, iar pe cealalta parte fiind o tabla foarte neteda. Datorita striatilor, tabla neagra striata este un material antiderapant utilizat intr-o gama extrem de larga de aplicatii si in mediul interior si in mediul exterior. Striatiile variaza ca si inaltime intre 1 si 2 mm.

tabla neagra striata

In general, modul cel mai des de utilizare al tablei negre striate de aici: http://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-neagra-striata se gaseste la constructia de scari, dar si la cai de acces mai ales pentru zonele cu pericol foarte ridicat de alunecare. Se foloseste in aceste lucrari, mai ales datorita faptului ca tabla neagra striata are acele striati proemninte despre care am vorbit. Bineinteles ca nu acestea sunt singurele domenii unde tabla neagra striata este utilizata. Aceasta mai este utilizata si la constructiile de tipul:

  • Industriale
  • Metalice
  • Navale
  • De automobile
  • Feroviare

Pe langa faptul ca o parte din tabla neagra striata contine striati, tabla contine si alte avantaje importante:

  • Are o capacitate extraordinara la uzura – tabla neagra striata, fiind laminata la cald, ofera o capacitate extraordinar de buna la uzura, fapt care ii ofera o durabilitate extrem de ridicata.
  • Are o rezistenta excelenta la alunecare – datorita striatilor, tabla neagra striata este indicata pentru mediile unde posibilitatea de anulecare este extrem de ridicata.
  • Suprafata de auto-drenaj – tabla neagra striata se dreneaza singura, evident, datorita striatilor pe care aceasta le are.

Comenzile online sunt folosite de toata lumea, din ce in ce mai des, datorita avantajelor pe care shoppingul online le ofera. Astfel, daca alegeti sa va comandati online tabla neagra striata de care aveti nevoie, veti economisi timp pe care altfel l-ati fi irosit in magazinele de constructii. In plus de asta, online veti beneficia de preturi mult mai mici.

Unde gasesti online tabla neagra striata?

Mesteru Manole

Mesterumanole.ro a deschis un magazin online de materiale de constructii perfect pentru ca dumneavoastra sa reusiti sa beneficiati mereu de produse de cea mai buna calitate, pe care sa le puteti comanda foarte simplu si rapid la costuri reduse. Mesteru Manole ofera o gama extrem de mare de produse pentru amenajari interior si exterioare, de instalatii termince, electrice si chiar si sanitare. Pentru a vedea toata gama de produse disponibila online, trebuie sa accesati site-ul www.mesterumanole.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.