De ce sa alegeti Grupul Medical Romgermed?

Povestea Grupului Medical Romgermed a inceput in anul 1999 si de atunci s-a investit mult timp si energie in aceasta clinica. Astfel a ajuns ca astazi sa fie un nume cunoscut in lumea medicinei datorita servicilor de calitate oferite pacientilor sai. De 16 ani echipa a crescut din ce in ce mai mult, dar ce a ramas constant este ca aceasta are o experienta vasta in domeniu si mereu se comporta cu maxim de profesionism.

Vrei sa faci parte si tu din echipa Romgermed?

Crezi ca ai abilitatile necesare pentru a face parte din echipa Romgermed? Atunci ai ales cel mai bun loc pentru a incepe o cariera in domeniul medicinei. Motivul principal fiind ca fiecare angajat se poate dezvolta profesional si, mai mult decat atat, personal. In momentul de fata poti alege dintre urmatoarele posturi:

 • Medic primar/specialist – medicul primar/specialist are mai multe atributi, acesta ocupandu-se de interpretarea analizelor, de consultatiile de specialitate, prescrierea tratamentelor, urmarirea evolutiei starii de sanatate a pacientului si, nu in cele din urma, de intocmirea retetelor si a biletelor de trimitere.
 • Biolog/chimist/biochimist – acest post implica responabilitati precum: rularea controlului intern si extern de calitate, identificarea neconformitatilor si mentinerea inregistrarilor.
 • Medic de laborator – acest post implica sarcini precum: controlul calitatii executiei analizelor, stabilirea de actiuni corective si preventive, analiza rezultatelor neconforme si alte activitati desfasurate in laborator.

Pe langa pachetul salarial motivant, Grupul Medical Romgermed va mai poate oferi si alte beneficii precum:

 • Programe personalizate de training;
 • Pachet de recompense competitiv;
 • Programe de dezvoltare personala;
 • Mediu de lucru modern.

Cu ce specialitati se ocupa Grupul Medical Romgermed?

Grupul Medical Romgermed are o lista lunga de specialitati cu care se ocupa. Printre acestea se pot aminti:

 • Cardiologia – in cadrul cardiologiei se diagnostica si se trateaza afectiunile cardiace. In cadrul Clinicii Romgermed se pot face si urmatoarele investigatii: EKG, analize de sange, angiografia, tomografie, etc.
 • Dermatologie – desi nu multi pacienti pun un mare accent pe aceasta ramura a medicinei, este o parte importanta a domeniului medical. Se ocupa cu diagnostificarea si tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii si a mucoaselor adiacente.
 • Ginecologia- aceasta specialitate are in vedre bolile sistemului reproductiv feminin. Daca aveti simptome precum durerea pelvina, sangerarea vaginala anormala, etc. faceti cat de repede posibil o programare pentru o consultatie ginecologica.
 • Oftalmologia – scopul oftalmologiei este sa trateze problemele de vedere. Simptomele unei probleme de vedere includ vederea slaba, dureri la nivelul ochilor, lacrimarea din senin a ochilor, etc
 • Pediatria – pediatria se ocupa cu nou-nascutii, dar si cu persoanele cu varsta de pana in 18 ani, Se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pediatrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.