Descopera locurile unice ale lumii in aceasta vacanta de vara

Calatoriile exista dintotdeauna. Unii calatoresc in interes de serviciu, altii in interes de relaxare sau din pura pasiune. La fel cum si oamenii isi schimba gusturile, la fel si calatoriile isi schimba destinatiile si itinerariile, ceea ce inseamna ca intotdeauna vom gasi o agentie de turism menita sa ne ofere serviciile de care avem nevoie in aceste clipe. Ika Turism ne propune o serie de destinatii exotice si uimitoare pentru a ne petrece vacanta de vara in uimitoarea aventura a vietii.

www.ikaturism.ro

Gasirea unei locatii pentru petrecerea vacantei de vara inseamna sa ne obisnuim cu noile cazari, noile popasuri si la fel de bine inseamna sa ne inzestram cu unele dintre cele mai neobisnuite sentimente, ce ne vor lasa cu sufletul la gura de emotie, tocmai pentru ca lumea are atat de multe de oferit.

Visezi la Hawaii pentru concediul de vis sau luna de miere?

Cine poate sa reziste acestei destinatii de vis? Numai auzirea acestui nume deja ne creeaza emotie, o stare de relaxare si implicit nimeni nu va putea rezista tentatiei de a nu admira peisajul acelor insule, infiderent cat de departe este localizat. Dincolo de imaginatie, Hawaii este o destinatie numai buna pentru un concediu de vis, luna de miere sau o calatorie in mijlocul romantismului si al captivitatii.

Destinatiile pentru concediul din acest an pot fi numite unice, tocmai pentru ca experintele sunt diferite, variaza de la un punct turistic la altul, dar dezvaluie in acelasi timp diversitatea uimitoare si creativitatea incredibila a oamenilor locului, intr-un mod in care nu mai intalnim asa ceva pe acest pamant.

Ofertele speciale ale verii anului 2016 se adreseaza pasionatilor de aventuri, romanticilor si celor cu un simt al cunoasterii extrem de dezvoltat, iar pagina de start www.ikaturism.ro ofera o serie variata de sejururi, la cele mai avantajoase preturi. Cei interesati de o vacanta exotica pot alege una dintre destinatiile Cuba, Mexic, Maldive, Jamaica, Dubai, Malaezia, Indonezia sau pot opta pentru vacante in Europa, din Spania si pana in Italia, la fel de bine cum se pot aventura pe drumul inspiratiei si al credintei in Thailanda, Republica Dominicana sau India.

Opteaza pentru o vizita fabuloasa in Dubai

Dubai este orasul din Arabia Saudita care pare a fi cladit in aur, cu imobile inalte si lumini feerice peste tot. Locuitorii din Dubai incearca tot posibilul sa se asigure ca locul lor devine cel mai luxos, cel mai inalt si cel mai sucmp din lume, si, in mare parte, chiar si reusesc. Din acest motiv si din considerentele nivelului de trai, Dubai devine atractia de top in randul turistilor care mizeaza pe un sejur de 7 zile de relaxare cu ajutorul serviciilor de turism si cazare oferite de agentia Ika Turism.

Dubai iti ofera cel putin zece motive pentru care merita sa optezi si pentru un sejur de 14 zile, cu a 15-a zi gratis, pentru ca te poate vraji cu mall-urile de cumparaturi super mari si luxoase, pentru ca te poate atrage in piata bijuteriilor din aur, de unde poti sa cumperi si sa probezi tot ce iti este pe plac, dar si pentru simplul fapt ca ai posiblitatea sa vizitezi si sa te fotografiezi langa cel mai luxos hotel din lume, Burj Al Arab.

O vacanta in acest an inseamna pentru fiecare turist in parte o noua sansa de a explora lumea, de a aduce in prim plan minunatiile lumii, dar si de a gasi cele mai uimitoare destinatii, menite sa ofere relaxare totala, rasfat, clipe magice si amintiri pentru o viata intreaga. Dune de nisip, plaje unice, paduri tropicale, vreme calda, restaurante si terase, meniuri pline de magie, retete incredibile sau oameni mai mult decat prietenosi pot fi elementele inserate in fiecare sejur in Dubai, Malaezia, Thailanda sau Portugalia.

Pentru fiecare dintre aceste oferte turistice, Ika Turism pune la dispozitia celor interesati posibilitatea de transport de la domiciliu la aeroport si retur, dar si realizarea de asigurari medicale, informare pe toata durata concediului sau asistenta in definirea puncteleor de atractie si al factorilor de cazare. Cu alte cuvinte, niciun sejur nu este mai placut si mai atragator daca nu se realizeaza prin intermediul agentiei Ika Turism, menita sa aduca in prim plan cele mai uimitoare locuri din lumea intreaga. Acesta este cu siguranta un motiv pentru care fiecare dintre noi trebuie sa isi rezerve cel putin un concediu pe an in astfel de destinatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.