Din anul 1995 diferite modele de camere video profesionale au revolutionat intreaga industrie – Nu orice camere, ci E-Camere

Foarte multe persoane isi doresc un sistem de supraveghere video pentru casa sau afacere, insa nu stiu ce anume sa aleaga. Magazinul E-Camere.ro isi intampina clientii cu o serie de camere video profesionale destinate atat celor care doresc echipamente accesibile, cat si celor interesati de ultimele noutati in domeniu.

De asemenea, tot in cadrul acestui magazin online gasiti o multime de informatii si articole utile despre tehnologia sistemelor de supraveghere, astfel ca nu trebuie sa detineti prea multe cunostinte de specialitate pentru a face alegerea corecta in cele din urma.
Ce tehnologie sa alegeti? Camere video profesionale disponibile

In general, producatorii de sisteme de supraveghere video folosesc trei tipuri de tehnologii, dupa cum urmeaza:

-Tehnologia digitala IP — Camerele functioneaza cu semnal video digital;
-Tehnologia analogica HD — Camere performante ce functioneaza cu semnal video compozit;
-Tehnologia analogica clasica — Camerele care folosesc semnalul video analogic standard.

Tehnologia IP a fost introdusa de catre o firma din sectorul IT in anul 1996 si de atunci este considerata tehnologia ce ofera cea mai buna rezolutie camerelor de supraveghere.
Creeaza o retea de camere fara limite


Desigur, din cauza preturilor mai mari si cunostintelor de retelistica necesare instalarii acestora, camerele cu semnal video digital nu sunt atat de populare.

Deoarece camerele IP sunt conectate la o retea de internet, utilizatorul are avantajul de a conecta cate camere de supraveghere doreste, intrucat nu exista nicio limita.

Tehnologia analogica HD a fost introdusa de catre producatorul Dahua in anul 2012. In prezent exista 3 tipuri de tehnologie analorigica HD: AD, HDCVI si HDTVI, ce ofera beneficiarului o rezolutie inalta, dar si un montaj facil.

Aparitia acestei tehnologii a imbunatatit rezolutia maxima de inregistrare, care la ajuns pana la 2 megapixeli. Desi prezentata ultima, tehnologia analogica se afla la baza primelor sisteme de supraveghere video, aparute in anul 1950.

Aceasta tehnologie nu se mai dezvolta incepand cu 2016, insa camerele video de supraveghere analogice sunt ideale pentru inlocuirea echipamentelor defecte  sau implementarea unor sisteme de supraveghere restranse. Desi nu au o rezolutie foarte mare, aceste camere sunt avantajoase ca pret si usor de instalat.

Camere video profesionale pentru interior si exterior — Investitii pe termen lung

E-Camere.ro comercializeaza o gama variata de camere de supraveghere performante, potrivite atat pentru aplicatiile rezidentiale, cat si pentru organizatii guvernamentale si autoritati.

Modelele comercializate tin pasul cu progresul tehnologic, au preturi corecte si provin de la producatori renumiti, astfel ca orice cumparator are garantia unei investitii inteligente pe termen lung.

In plus, specialistii acestei companii sunt bine informati si pregatiti, astfel ca va pot oferi toate informatiile de care aveti nevoie.
Solutii moderne pentru supravegherea spatiilor publice si private

Daca va doriti echipamente de cea mai buna calitate, precum si servicii de expertiza tehnica profesionale, specialistii magazinului E-Camere.ro va stau la dispozitie oricand.

De aici puteti comanda o serie de camere video si dispozitive aferente, precum cabluri, mufe, surse de alimentare, UPS-uri, cutii surse si multe alte produse.

In plus, beneficiati pana la 3 ani de garantie in functie de produs, suport tehnic gratuit prin telefon si transport gratuit pentru orice comanda in valoare de minim 499 de lei.

Date de contact
Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul www.e-camere.ro

Telefon: 0767 390 475 / 0765 487 387

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.