Dispozitiv exploziv artizanal, găsit într-o maşină, în centrul Capitalei. Şoferul a susţinut că e în depresie

Un dispozitiv aparent exploziv, confecţionat artizanal cu praf folosit la petarde, a fost găsit joi de către poliţişti în maşina unui bărbat, pe Splaiul Independenţei din Capitală, anunţă Poliţia Capitalei. Bărbatul le-a spus agenţilor că, pe fondul unei depresii, a vrut să facă “un experiment”. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că joi dimineaţă, în jurul orei 03.30, nişte poliţişti din cadrul Secţiei 20 au observat un tânăr care prezenta un comportament suspect, l-au legitimat şi au verificat şi interiorul maşinii cu care se afla, unde au găsit un obiect suspect şi care părea a fi confecţionat artizanal.

Bărbatul de 30 de ani a fost condus la audieri, iar autoturismul în cauză, precum şi obiectul care a ridicat suspiciuni au fost ridicate în vederea cercetării.

Bărbatul a susţinut că, pe fondul unei depresii, a dorit să facă un experiment, aşa cum a văzut într-un documentar, folosind praf utilizat la confecţionarea petardelor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei şi a compoziţiei substanţei în cauză, precum şi a veridicităţii celor prezentate de cel în cauză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.