Doi tineri, soț și soție, zdrobiți de o mașină într-o stație de autobuz din Baia Mare. Femeia e în comă, cu un picior retezat

Scene terifiante în Baia Mare, unde doi tineri, soț și soție, au fost zdrobiți de o mașină în timp ce așteptau autobuzul într-o stație din oraș. Șoferul de 20 de ani ar fi intrat cu viteză într-un viraj la stânga și nu a mai putut controla autoturismul.

Impactul a fost atât de violent încât una dintre victime este în comă, cealaltă a fost transferată de urgență la Cluj. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care mașina condusă de tânărul de 20 de ani intră frontal în stație și se izbește puternic de refugiul unde stăteau cei doi soți de 20 și 23 de ani.

Din impact, mașina se rotește și se înfige cu spatele într-un copac. Construcția din fier și sticlă s-a făcut zob, iar victimele nu au apucat să reacționeze.

Șoferul a scăpat mașina de sub control într-un viraj la stânga, nu a mai putut-o redresa și a intrat în stația care se afla aproape de intersecție. Martorii au sunat imediat după ajutor.

Martor: ”Din partea aia a venit și a forțat semaforul roșu și i-a dat viteză. Fata era în fața băncii cu piciorul rupt de tot, băiatul stătea în partea de jos și a zis ce ați făcut? M-ați mutilat pe viață”.

 

Tânăra are șanse slabe de supraviețuire

 

Cornel Băbuț, purtător de cuvânt ISU Maramureș: ”Au acționat două echipaje SMURD, unul de Terapie Intensivă Mobilă și celălalt de prim ajutor care au transportat victimele la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare”.

Tinerei i-a fost amputat piciorul stâng, iar medicii spun că este în comă, cu slabe șanse de supraviețuire.

Soțul ei a suferit fracturi la piciorul drept și la coloană și a fost transferat la Spitalul Județean din Cluj-Napoca.

Anca Pop, IPJ Maramureș: „Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. A fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Șoferul este cercetat în libertate pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.