Dorian Schwartz vorbeste despre viitorul clinicii Romgermed

Dorian Schwartz : Medicul şef al ATI SUUB Elena Copaciu se alătură Romgermed; Romgermed vine cu o strategie nouă de HR bazată pe recrutarea profesioniştilor cunoscuţi în sănătate.

Dorian Schwartz si viitorul Romgermed

Grupul de clinici Romgermed alaturi de domnul Dorian Sam Schwartz anunţă începerea colaborării cu Elena Copaciu, medic primar ATI la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

Elena Copaciu este doctor în ştiinţe medicale şi conferentiar universitar la UMF Carol Davila şi a fost medic anestezist şef la Clinica ATI SUUB între 2007-2005, si a obtinut în 2011, „Diplome Universitaire en Neuroreanimation” la Universitatea Saint Quentin en Yvellines, Versailles, Franta; în ultimii 10 ani a fost preşedinta Comisiei ATI a Colegiului Medicilor din România.

Elena Copaciu va ocupa funcţia de consilier ştiinţific şi va fi responsabilă de politica clinicii Romgermed în ceea ce priveşte terapia durerii.

Fondatorul grupului, doctorul Dorian Schwartz a anunţat lansarea unei noi strategii de HR la nivel de grup: ”Dorian Schwartz alaturi de Romgermed vine cu o nouă strategie de HR care pune accent pe recrutarea unor profesionişti recunoscuţi în sistemul medical. Urmărim nu doar profesionalismul ci şi competenţele manageriale, şi imaginea pe care o au în sistem şi în faţa pacienţilor şi gradul de notorietate. Considerăm toate aceste elemente, utile planului de repozitionare a Romgermed. Este un proces care va dura pe parcursul acestui an şi care se va finaliza prin înlocuirea completă a managementului.

Grupul medical Romgermed alaturi de Dorian Schwartz, a demarat de la jumătatea anului 2016 unui proces de repoziţionare, cu accent pe schimbarea managementului lanţului de clinici şi pe redefinirea brandului Romgermed ca furnizor de servicii accesibile de sănătate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.