Dorian Schwartz

Dorian Schwartz a facut scoala in Germania si in Statele Unite ale Americii, de unde s-a intors cu viziuni moderne asupra afacerilor. Pentru ca Dorian Schwartz avea o parere extrem de buna despre sistemul de invatamant romanesc, a ales sa urmeze cursurile de medicina ale UMF. Carol Davila din Bucurestii.

romgermed-3

Dupa terminarea facultatii, Dorian Schwartz a intrat in corpul profesional al medicilor si si-a inceput rezidentiatul in specialitatea Ginecologie in cadrul Spitalului Militar Central Carol Davila Bucuresti.

Pentru ca Dorian Schwartz a facut studiile intr-o cultura a afacerilor occidentale, a observat rapid minusurile sistemului medical din Romania si a inceput dezvoltarea unei afaceri private in domeniul sanatatii, si a creat Grupul Medical Romgermed.

Dorian Schwartz a pus bazele si a derulat multe campanii prin care a incercat sa sustina persoanele lipsite de posibilatati.

 • Campania “Conectati la viata” – asistenta medicala gratuita multor comunitati izolate geografic. Aceasta campanie a fost extinsa pentru ajutorarea atat cu asistenta medicala, cat si cu hrana si mijloace de subzistenta pentru sinistratii din zona Moldovei, afectati de inundatiile catastrofale care s-au produs cativa ani la rand.
 • Sustinerea financiara a tinerilor la medicina – Dorian Schwartz a incercat in limita posibilitatilor sa sustina financiar tinerii care voia sa urmeze Facultatea de Medicina.
 • Campanii in licee – Dorian Schwartz a derulat campanii timp de 2 ani teme de interes social ridicat cum ar fi “lupta impotriva drogurilor”, “eliminarea violentei din scoli” si de “educatie sanitara”.

De cand s-a infiintat, din 1999 si pana astazi, Romgermed a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cel mai importanti jucatori din domeniul medical.

In anii de existenta, Romgermed a reusit sa furnizeze ambulatoriul de specialitate si servicii medicale la standarde foarte inalte de calitate.

Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizeaza, Romgermed incurajeaza relatiile pe termen lung cu pacientii.

 

 

 

8 comments to “Dorian Schwartz”
 1. Pingback: Cateva exmple de campanii pe care Dorian Schwartz si Romgermed le-au facut - PR2Advertising.ro

 2. Pingback: Cateva exemple de campanii pe care Dorian Schwartz si Romgermed le-au facut - PR2Advertising.ro

 3. Pingback: Despre fondatorul clinicii Romgermed - Dorian Schwartz

 4. Pingback: Totul despre Dorian Schwartz fondatorul clinicii Romgermed

 5. Pingback: Dorian Schwartz si grupul medical Romgermed ~ Firme 365

 6. Pingback: Dorian Sam Schwartz si campaniile initiate de el - PR2Advertising.ro

 7. Pingback: Dorian Schwartz si Romgermed a achizitionat Clinica Doctor Isreb

 8. Pingback: Dorian Schwartz si grupul medical Romgermed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.