Două săptămâni până la concertul LARA FABIAN

#Hailaconcert! Află de unde mai pot fi cumpărate ultimele bilete.

În luna decembrie, darurile mult visate nu se lasă așteptate, iar iubitorii de concerte live din Craiova vor simți bucuria primului cadou special, peste numai două săptămâni.

LARA FABIAN, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile, va urca pentru prima dată pe scena Sălii Polivalente din Craiova pentru un concert de zile mari, programat duminică, 11 decembrie, începând cu ora 19:30.

Concertul face parte din turneul internațional ‘Ma Vie Dans la Tienne’ și va cuprinde atât melodii de pe cel mai recent material discografic cât și cele mai cunoscute piese din repertoriu care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume. ‘J’y crois encore’, ‘Tu es mon autre’, ‘I will love again’, ‘Adagio’, ‘Danse’, ‘Je suis malade’ sau ‘Je t’aime’ sunt doar câteva dintre melodiile de succes ce vor răsuna în concertul de la Craiova și vor crea atmosfera magică a unei seri iarnă de neuitat.

Pentru că satisfacția celor ce dăruiesc este întotdeauna compensată de reacția pozitivă, plină de entuziasm, a celor ce primesc, vă recomandăm să optați pentru cel mai așteptat concert al momentului, un cadou muzical unic. Faimoasa cântăreață a demonstrat că talentul și pasiunea sa pentru muzică poate crea conexiuni extrem de puternice între oamenii de pe întreg mapamondul, indiferent de vârstă sau naționalitate. Iar, bucuria de a împărși oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaște limite. Vocea suavă a Larei Fabian, ascultată în concerte live, induce spectatorilor senzații aparte, ce deschid larg porțile sufletului în care tronează universul iubirii.

Biletele pentru concertul LARA FABIAN sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cu urmează: Cat IV—150 lei, Cat.III — 195 lei, Cat.II — 260 lei, Cat.I — 299 lei și VIP—395 lei. Acestea pot fi cumpărate atât de pe www.Eventim.ro, www.Bilete.ro cât și de la casele de bilete deschise la Sala Polivalentă Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben, magazinele Inmedio, oficiile Poștei Române și magazinele Germanos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.