Electric concept | oferte noi la becuri led

Cand au aparut aceste becuri led?

Aceste becuri led s-au dezvoltat enorm in urma cu cativa ani, datoria faptului ca Uniunea Europeana a decis interzicerea productiei si comercializarii becurilor cu incandescenta cu puterea de 100W. Apoi, a urmat acelasi trend, interzicand productia si comercializarea becurilor incandescente cu puterea de 80W si asa mai departe, pana cand au fost interzise in totalitate toate becurile incandescente obisnuite.

Astfel ca aceste becuri iau amploare si din ce in ce mai multi clienti aleg tehnologia Light Emitting Diode.
becuri led

Becuri led | avantaje si beneficii

O buna parte dintre oameni au inceput sa isi dea seama de avantajele acestor LED si au inceput sa uite de vechile becuri normale, indreptandu-se spre o noua tehnologie. Principalele 3 avantaje ale becurilor cu LED sunt urmatoarele:

  • Durata mare de viata;
  • Economie la factura electrica
  • Iluminat puternic.

Mai mult decat atat, aceste becuri led ofera si 3 tipuri de lumina:

  • Lumina alba calda, asemanatoare cu cea de la un bec clasic incandescent;
  • Lumina alba rece, cea mai aleasa pentru acmerele unde culoare predominanta este una inchisa, sau pentru baie;
  • Lumina alba natura, cea mai aleasa dintre luminile acestor becuri led, special pentru camerele cu pereti deschisi la culoare.

Daca iti doresti ca aceste becuri cu tehnologie Light Emmiting Diode achizitionate de tine sa iti ofere o lumina alba asemanatoare cu becul normal, trebuie sa alegi becuri cu tehnologie led de 2800K. Acestea sunt si cele mai avantajoase din punct de vedere al economiei pe care iti doresti sa o faci la factura de curent.

Mai multe informatii despre acest produs

Chiar daca au pretul putin mai piperat decat becurile normale, aceste becuri led au o durata de viata mult mai mare, chiar pana la 10 ani si sunt mult mai eficiente si rezistente. Asadar, becurile led ieftine din magazinul online de iluminat Electric Concept te ajuta sa economisesti cu adevarat la factura de curent electric. In ultimii ani, becurile led au inceput sa ia fata celor normale, datorita seriei mari de avantaje pe care le aduce utilizarea acestora.

Astfel, atunci cand alegi sa achizitionezi astfel de produse trebuie sa tii cont de echivalenta in lumeni a acestora fata de becurile incandescente folosite inainte. Luam de pilda o camera normala pe care inainte o iluminai cu un bec obisnuit de 100 W. Acum poti sa folosesti fara probleme un bec light emmiting diode de 18 W care iti va oferi aceeasi luminozitate ca cel de dinainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.