Electrostimulare | Pret accesibil pentru o procedura cu multe beneficii

De ce sa alegi procedura de electrostimulare cu pret bun

Procedurile de electrostimulare la pret foarte bun sunt cunoscute ca fiind una dintre cele mai bune metode de a pierde in greutate. Dar, in acelasi timp, un alt mare avantaj al acestei rutine este ca iti lucreaza muschii in acelasi timp.

In acest fel, nu numai ca vei pierde straturile de grasime in timp, dar vei ajunge cu un corp mai tonifiat decat a fost vreodata. Cu fiecare sesiune de antrenament vei putea observa din ce in ce mai multi centimetri redusi in zona taliei.

Incercati si dumneavoastra aceste cursuri in clinica de remodelare Fysiogand si veti vedea o transformare uimitoare.

Mituri despre stimularea electrica

1) Stimularea electrica arde grasimea, rezultand o pierdere masiva in centimetri si in greutate.

In comparatie cu activitatea fizica sustinuta care implica mai multi muschi si alte organe (inima, plamanii), numarul de calorii arse in timpul stimularii electrice este mult mai mic. Prin urmare, este imposibil sa se epuizeze rezervele de grasime doar prin procedura de electrostimulare la pret accesibil, ceea ce duce la o scadere rapida in greutate. Cu toate acestea, stimularea electrica ajuta la dezvoltarea muschilor, ceea ce este mai bine decat nimic pentru persoanele sedentare.

2) Stimularea electrica este superioara antrenamentului fizic clasic.

Chiar si cu o stimulare intensa, muschii nu isi exercita nivelul maxim de efort in comparatie cu exercitiile viguroase. Pentru a induce aceasta tensiune musculara, curentul electric utilizat ar trebui sa fie puternic si poate aparea o senzatie dureroasa. Cu toate acestea, avantajul acestor proceduri este ca este un exercitiu situat in zone de interes in care poate fi eficient pentru multe persoane.

Vrei sa apelezi la astfel de tratament? Cat de sigur este?

Este adevarat ca terapia de electrostimulare este inca controversata pentru unele persoane, dar medicul dumneavoastra va va asigura ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Procedura este aceeasi peste tot. Folositi acelasi echipament si obtineti aceleasi rezultate. Prin urmare, puteti efectua mai multe sedinte cu incredere in clinica Fysiogand!
electrostimulare pret
Incearca-le si te vei convinge. Din ce in ce mai multi oameni si-au aratat recent interesul pentru terapia de stimulare electrica, deoarece poate duce la rezultate rapide si eficiente. Si nu costa mult. Vino si experimenteaza-l pentru tine!

One comment to “Electrostimulare | Pret accesibil pentru o procedura cu multe beneficii”
  1. Pingback: Electrostimulare | Pret accesibil pentru o procedura cu multe beneficii | PR de la A la Z

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.