ELKO Romania lanseaza trei noi produse Milestone XProtect

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta lansarea de catre Milestone a trei noi produse XProtect ce folosesc cea mai recenta versiune de software management Milestone XProtect 2017 R2.

Milestone vine in intampinarea cererii in crestere de solutii pentru afaceri si sisteme video conectate, prin introducerea a trei produse noi — XProtect Essential+, XProtect Express+ si XProtect Professional+. Acestea se adreseaza configuratiilor de supraveghere video si pot fi folosite in corelare cu un numar aproape nelimitat de camere. Toate produsele asigura suport complet pentru accelerare hardware, astfel ca performantele sistemului pot fi amplificate prin simpla adaugare a unei placi grafice compatibile, care sa preia sarcina complexa a decodarii video, eliberand resursele sistemului.

‘In calitate de lider global pe piata furnizorilor de solutii VMS, ne propunem sa inovam platforma deschisa prin dezvoltarea de solutii puternice in cadrul Comunitatii Milestone. Cu aceste produse noi oferim comunitatii o intreaga sfera de noi posibilitati. Milestone dezvolta proactiv, pentru piata sistemelor conectate, a carei tendinta este in crestere’, spune Bjřrn Skou Eilertsen, Chief Technical Officer pentru Milestone Systems.
Extinderea posibilitatilor prin conectivitate


Suportul pentru platforma de programare integrata Milestone (Milestone’s Integration Programming Platform — MIP SDK) si optiunile de personalizare incorporate permit dezvoltarea de solutii video personalizate de catre partenerii Milestone. Aplicatiile pot fi de analiza video sau integrare cu alte sisteme, precum sisteme de management, sisteme financiare sau alte sisteme de tip Enterprise. XProtect Express+ si XProtect Professional+ asigura suport Milestone Interconnect, ceea ce le permite sa faca parte dintr-o retea mai mare de sisteme video pentru afaceri.


Aceste noi produse deschid noi posibilitati pentru comunitatea Milestone, deoarece furnizeaza solutii video dezvoltate in functie de necesitatile fiecarui client in parte. In cazul in care clientul foloseste serviciul de mentenanta Milestone Care, monitorizarea performantelor sistemului se poate face online, furnizand in acest fel toate avantajele unui sistem video avansat, cu operare de la distanta.
Functii noi pentru Milestone XProtect 2017 R2


Pe masura ce sistemele de management devin vitale pentru mediul de afaceri, securitatea cibernetica se transforma intr-o preocupare tot mai acuta pe fondul evolutiei tehnologice rapide din prezent.


XProtect 2017 R2 aduce si cateva imbunatatiri la capitolul securitate cibernetica, inclusiv securizarea inregistrarilor video prin criptarea solida a bazei de date media. Integritatea inregistrarilor este asigurata prin semnatura digitala, implementarea folosind algoritmul SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) — un important standard de securitate. Datorita acestor functii noi, Milestone poate indeplini cele mai ridicate cerinte ale clientilor legate de securitate.


Prin rafinarea continua a aplicabilitatii Milestone, functionalitatea audio din XProtect a fost imbunatatita. De asemenea, s-au adaugat noi functii pentru folosirea hartilor si imbunatatirea eficientei in operare.
XProtect 2017 R2 este disponibil acum prin intermediul partenerilor ELKO Romania.


Despre Grupul ELKO si ELKO Romania


Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 160 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7000 de companii, producatori de calculatoare, integratori de sisteme din 24 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.


ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.


Mai multe informatii:www.elkogroup.com
www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.