Etapele planului de renovare a locuintei cu vopsea lavabila pentru interior

Impreuna cu familia veti incepe un nou proiect care va necesita timpul, atentia si creativitatea tuturor. Renovarea locuintei trebuie sa fie intotdeauna o activitate placuta si o experienta unica. Prin urmare, aveti nevoie de cele mai calitative materiale pentru vopsea lavabila pentru interior pentru ca la final sa va bucurati de rezultatele dorite.

Poate ca aveti o idee unde puteti gasi materialele necesare, insa stiti cum sa le utilizati?

Revopsirea peretilor necesita mai mult decat vopsea si trafalet. Reprezinta un efort sustinut din partea celor implicati, materiale de cea mai buna calitate si un plan bine stabilit.

Etapele unui plan de renovare a locuintei


Orice plan are cateva etape ce contine activitati specifice:
—Etapa de stabilire a nevoilor si de cercetare;
—Etapa de achizitionare a materialelor necesare;
—Etapa de implementare a proiectului;
—Etapa de evaluare.

In etapa de stabilire a preferintelor si de cercetare in cazul unei renovari trebuie sa va ganditi ce anume va doriti de la acest proiect: vreti sa vopsiti un perete, o camera sau toata locuinta? Vopsiti peretii din interiorul locuintei sau din exterior?

In privinta culorilor trebuie sa va decideti daca doriti sa le amestecati pentru a realiza propria nuanta, daca doriti sa asortati culoarea pieselor de mobilier cu cea a peretilor sau daca veti vopsi peretii si veti aplica modele decorative. Posibilitatile sunt nelimitate si depinde doar de inspiratie voastra.

Trebuie sa luati in calcul ca acel spatiu nu va fi disponibil pentru o anumita perioada, prin urmare s-ar putea sa fiti nevoiti sa locuiti o perioada la rude sau in celelalte camere disponibile.

Dupa ce ati raspuns la aceste intrebari, tot ce va ramane de facut in aceasta etapa este sa determinati cantitatea de vopsea necesara si uneltele potrivite.

Vopseaua lavabila de la ColorMagic se poate aplica pe diverse suprafete, de la zidarie la gips-carton

ColorMagic este distribuitor oficial al brandului Sikkens, compania olandeza care produce vopseluri si produse de acoperire pentru toate tipurile de suprafete de mai bine de 200 de ani. In oferta magazinului Color Magic gasiti:
—Sikkens Alpha Coat — Pentru toate tipurile de suprafete exterioare ce contine bioxid natural de siliciu;
—Sikkens Alphatex IQ — Pentru suprafete interioare si exterioare, pe baza de rasini acrilice — faciliteaza patrunderea vopselei pe suprafata aplicata;
—Sikkens Alphacryl Plafond — Pentru interior, ideala pentru tavane, pereti din rigips si tencuieli.

In cazul in care nu gasiti ce va doriti, consultantii companiei va stau la dispozitie telefonic sau la sediile din Bucuresti si Brasov.

Etapa de implementare a proiectului reprezinta temelia acestui proiect. Puteti incepe prin a muta sau acoperi piesele de mobilier. Asigurati-va ca veti astupa gaurile si veti nivela diferentele cu produse corespunzatoare, iar la final veti curata si netezi suprafata. Specialistii in domeniu recomanda sa incepeti cu marginile peretilor, de sus in jos, iar miscarea sa fie in ‘W’.

Pentru suprafetele greu de atins puteti folosi cu atentie o pensula. Ii puteti lasa pe cei mici sa se ocupe de aceasta activitate.

Etapa de evaluare presupune compararea asteptarilor cu rezultatul final — este ceea ce v-ati dorit? Ati vopsit toate suprafetele?

Daca raspunsul la aceste intrebari este unul pozitiv, atunci ati realizat un proiect de revopsire a peretilor impecabil, unde investitia si resursele de timp si energie au fost implementate corespunzator.

Date de contact

Magazin online: www.colormagic.ro

Telefon: 0722 650 145 / 0724 336 280

E-mail: brasov@colormagic.ro

Bucuresti —Adresa: Strada Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov

Brasov —Adresa: Strada Fdt. Harmanului, nr. 2, complex Duplex 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.