FCSB da lovitura in ultima zi! Cristi Manea vine la echipa lui Becali: detalii de la negocieri

UPDATE: Cristi Manea extrem de aproape de FCSB. Din informatiile www.sport.ro, 99% Cristi Manea este noul jucator al echipei lui Becali. Practic, in acest moment cele doua parti s-au inteles si mai lipseste doar semnatura jucatorului.

Manea va veni la FCSB sub forma de imprumut, pentru un sezon. Potrivit GazeteiSporturilor, FCSB il va putea cumpara oricand pe Manea pe durata perioadei de imprumut pentru 2,5 milioane de euro. Manea va deveni cel mai bine platit jucator din Liga 1. FCSB ii ofera 30.000 de euro pe luna.


UPDATE: Din informatiile www.sport.ro, Cristi Manea merge astazi la Roma pentru a discuta cu impresarul sau in privinta viitoarei echipei. In acest moment, sunt 80% sanse ca transferul lui Manea sa se realizeze. Manea mai are oferte si din Italia.


Gigi Becali a anuntat ca poarta negocieri intense cu Cristi Manea, cel mai tanar debutant din istoria nationalei. Manea e asteptat sa semneze in cursul zilei de astazi, ultima zi de transferuri.

“E posibil sa vina Manea! Azi e posibil sa semnam”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Fundasul dreapta in varsta de 22 de ani nu si-a gasit echipa dupa plecarea de la CFR Cluj. Manea are oferte si din Italia, Hellas Verona fiind echipa care insista pentru aducerea romanului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.