Federația Serviciilor de Securitate (FSS) și Autoritatea Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) vor conlucra pentru promovarea bunelor practici în achiziția de servicii de securitate

Autoritatea Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) și Federația Serviciilor de Securitate au convenit să colaboreze în direcția promovării unui ghid de bune practici pentru achiziția serviciilor de securitate, în urma dezbaterilor ample ocazionate de Ziua Securitatii Private in Romania, din 11 noiembie 2016, si a întâlnirii dintre președintele ANAP, Dl. Bogdan Puscas și președinte FSS, Dl. Gabriel Badea, întâlnire care a avut loc in data de 13.01.2017, la sediul ANAP.

Astfel, ANAP se va implica în supervizarea rezultatului acestui proiect și va promova materialele de îndrumare catre autoritățile publice contractante. De asemenea, se vor pune bazele unui cadru de colaborare între ANAP și FSS în cadrul caruia să fie semnalate și discutate situații specifice în legatură cu achizițiile de servicii de securitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.