Florarie.net – energia pozitiva a florilor

Florile au o putere extraordinara de a ne influenta starea de spirit si de a ne incanta prin culoarea si parfumul lor. Cine poate ramane impasibil la vederea unui buchet de trandafiri si cine nu se simte energizat de o combinatie vibranta de flori in nuante de galben?

Florile si buna dispozitie

Se stie ca exista oameni care sunt foarte activi in timpul diminetii si oameni care isi recapata tonusul de-abia in timpul dupa-amiezii. Fie ca esti o persoana matinala, fie ca esti o „pasare de noapte”, trebuie sa stii ca florile sunt o sursa excelenta de energie pentru toata lumea si ne ajuta sa ne armonizam bioritmul cu cerintele zilei de lucru. Un studiu realizat de Universitatea Harvard a aratat ca privitul unui buchet de flori in primele momente ale zilei pregateste oamenii pentru stresul zilei prin scaderea gradului de anxietate. De asemenea, studiul arata ca persoanele care si-au inceput ziua cu un companion floral au pastrat starea de spirit buna si de-a lungul zilei. Asigura-te ca toti cei dragi isi incep ziua in cel mai bun mod posibil si trimite-le flori. Comanda online buchete si aranjamente si fa-ti fericiti prietenii si rudele. Pe florarie.net, florarie online aflata in Bucuresti, gasesti numeroase modele de buchete si aranjamente, create din flori diverse si proaspete, care se vor transforma intr-un cadou excelent pentru cei dragi.

Florile, cele mai inspirate daruri

Aici, la florarie.net, observam zilnic cata fericire creeaza un buchet, atat celui care trimite florile, cat si celui care le primeste. Un astfel de dar duce la strangerea legaturilor dintre oameni, iar exprimarea sentimentelor de apreciere si de dragoste duce la cresterea starii de bine a amandurora. Florile sunt o bucurie care se impartaseste foarte usor. Daca vom aseza un buchet de flori in birou, acesta se va transforma imediat intr-un dar adresat colegilor nostri, ii va incanta si va contribui, prin capacitatea sa de a reduce stresul, la crearea unei atmosfere mai bune si mai prietenoase. Pentru buchete si aranjamente destinate biroului, viziteaza sectiunea de „Buchete si aranjamente corporate” de pe www.florarie.net.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.