Frumusetea ceasurilor din lemn

Omul a fost in intotdeauna preocupat de modul in care tine evidenta timpului. Obiecte precum ceasurile solare, clepsidrele, ne amintesc faptul ca oamenii au fost intodeauna fascinati de notiunea trecerii timpului. Inca din secolul al 19-lea, piata a fost acaparata de o multime de variatii de ceasuri, precum ceasuri subacvatice, ceasuri special concepute pentru spatial cosmic, ceasuri militare, ceasuri pentru nevazatori, ceasuri de lemn, etc.
In articolul de fata vom pune accent pe ceasurile din lemn, mai precis pe functionalitatea acestora si design-ul deosebit.

ceasuri timewood

Ceasurile de lemn sunt printre cele mai interesante accesorii, purtate atat de femei cat si de barbati. Acestea sunt atent lucrate si finisate oferind purtatorului o completare a tinutei de zi cu zi.
Desi conceptul ceasurilor din lemn nu este unul nou, prezenta acestora pe piata ramane una destul de rara. In ceea ce priveste stilul, un ceas de lemn este accesoriul potrivit stilurilor clasice, casual, dar si business.
Un avantaj al unui ceas de lemn este faptul ca este foarte ușor și, prin urmare, foarte confortabil de purtat. In plus, deoarece lemnul nu este la fel de vulnerabil la temperatura ca metalul, acesta este un accesoriu foarte durabil. Pentru cei care iubesc natura, un ceas de lemn imbunatateste conexiunea cu aceasta, ceea ce face sa se simta mai aproape de puterea Mamei Natura.

Desi multi nu stiu, ceasurile obisnuite din metal, plastic sau cauciuc sunt realizate prin procese poluante de productie, foarte costisitoare si nebiodegradabile. Ceasurile de lemn, in schimb, sunt naturale, estetice iar majoritatea producatorilor de ceasuri din lemn, isi iau agajamentul de a planta un copac in schimbul fiecarui ceas de lemn vandut.
O colectie impresioanta de ceasuri de la cei mai cunoscuti producatori sunt disponibile pe site-ul www.bestwatch.ro. Puteti alege ceasuri din lemn in diferite nuante, diferite marimi si forme, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Fie ca doriti sa va completati colectia, fie ca doriti sa spargeti tiparele purtand un ceas deosebit cum este ceasul din lemn, sau sa faceti un  cadou inedit, ceasurile din lemn sunt alegerea potrivita in orice situatie. Printre modele de ceasuri din lemn comercializate in Romania regasim ceasurile din lemn Timewood si WeWood.

Pentru mai multe detalii despre ceasuri din lemn vizitati magazinul www.bestwatch.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.