Funky Tattoo sunt o gașcă de artiști tatuatori care își îndeplinesc orice vis

Arta desenelor imprimate pe piele face parte din cultura omenirii de câteva mii de ani. Tatuajul permanent este un simbol semnificativ pentru purtătorul acestuia și marchează fie un eveniment, un motto, un credo sau o imagine notabilă din biografia unei persoane. Tatuajele servesc mai multor scopuri, sunt indicatoare de statut, însemne culturale, simboluri de credință sau memento-uri pentru diferite filosofii de viață. Desenele permanente pe piele conferă putere și spun o poveste în legătură cu istoria personală a purtătorului.

Aceasta este povestea Funky Tattoo, un salon de tatuaje din București înființat din pasiunea pentru arta cernelurilor permanente și pentru poveștile care au inspirat aceste piese de artă corporală. Echipa Funky Tattoo este formată din tatuatori profesioniști, cu mare pricepere, îndemânare și viziune creativă. Echipa dispune de aparate performante și de mâini sigure în aplicarea cu atenție la detaliu a tatuajelor, atât simple, cât și de-a dreptul complexe.

Tatuajul este o metodă de exprimare și salonul Funky Tattoo ajută cu sfaturi prețioase persoanele interesate de tatuaje să aleagă cea mai bună soluție pentru a-și transmite povestea personală prin intermediul unui desen în cerneală sub piele.
Poziționarea tatuajului e importantă, anumite zone ale corpului (gât, spate, piept, mână, antebraț, picior etc) sunt sugestive pentru atitudinea unei persoane față de simbolul pe care îl poartă (vizibil pentru public, ușor de descoperit, chiar invizibil), iar aplicarea tatuajului variază în disconfort în funcție de sensibilitatea zonală a pielii.

Conceptul tatuajului este pus în valoare de stilul artistic. Echipa Funky Tattoo are experiență în diferite stiluri de tatuaje, de la new age, old style, Sailor Jerry, japonez, geometric, tribal, religios, iar modelele propuse de clienți pot fi realizate cu un ochi fin pentru detalii, indiferent de complexitate.

Pentru desene originale, artiștii Funky Tattoo pot realiza un model personalizat în funcție de preferințele clientului, pe baza unui interviu de creație menit să afle povestea din spatele dorinței de a purta un tatuaj și motivația personală a fiecăruia, pentru a contura simboluri, mesaje și imagini, apoi a schița o propunere care înglobează filosofia unei piese de artă corporală.

Deși multă lume consideră că aplicarea unui tatuaj este dureroasă, chestiunea depinde de echipamentele folosite. Funky Tattoo lucrează cu echipamente cu bătaie a acului mărită până la 4 mm, dotate motor cu putere și viteză crescute. Artiștii Funky Tattoo au experiență cu aceste echipamente și îndemânarea lor garantează sesiuni de aplicare confortabile.

În plus față de tatuaje, serviciile Funky Tattoo includ și alte tehnici de înfrumusețare corporală: tatuaje cosmetice și piercing. Tatuajele cosmetice sunt de fapt un machiaj semipermanent obținut printr-o procedură denumită micropigmentare, populară printre reprezentantele sexului frumos, care astfel scapă de povara machiajului de zi cu zi. Micropigmentarea presupune introducerea unor pigmenți 100% naturali în epidermă (stratul superior al pielii) pe zonele: sprâncene, pleoape și buze. Pigmenții respectivi sunt testați dermatologic și alergologic, iar gama diversificată de nuanțe în care sunt disponibili face posibilă alegerea în funcție de preferințe, culoarea pielii, forma feței etc.

Funky Tattoo aplică și body piercing, o tehnică de înfrumusețare corporală de tradiție antică. În trecutul îndepărtat, cercelul în limbă purtat de maiași și azteci îi apropia mai mult de zei, iar cercelul în nas purtat de egipteni marca trecerea de la copilărie la maturitate. În prezent, piercing-ul în buric accentuează senzualitatea femeilor, iar cercelul în limbă este unisex. Alături de tatuaje, body piercing-ul este un alt mod de a vă exprima personalitatea.

Funky Tattoo are autorizație de funcționare, respectă normele sanitare și toate reglementările legislative aflate în vigoare în acest domeniu de activitate. Salonul din București este o locație curată și igienizată, dotată cu aparatură de ultimă generație și cu ustensile sterilizate la fiecare intervenție. La fel de important ca și echipamentele utilizate pentru body piercing și tatuaje, este și sistemul de iluminare, pentru a pune într-o lumină bună culori, texturi, detalii. Echipa de artiști Funky Tattoo este comunicativă și lucrează cu pasiune pentru arta înfrumusețării corporale.

Pentru o programare la Funky Tattoo, sună cu încredere la 0731.525.808 sau 0772.047.223. Dacă vrei să vii la fața locului, poți trece pragul salonului la adresa: Bd-ul Magheru, Nr. 35, Bloc 52, Sc. B, Ap. 1, Interfon 1 (vizavi de Coloane). De asemenea, o vizită pe website este relevantă pentru portofoliul Funky Tattoo, merită o vizionare: www.funkytattoo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.