Gala Forbes Woman a ajuns in 2016 la a cincea editie

Joi, 17 martie 2016, la Athénée Palace Hilton, va avea loc o noua ediție a Galei Forbes Woman, ajunsă în România la cea de-a cincea ediție.

Evenimentul celebrează reușitele elitelor feminine din România, indiferent de domeniul în care acestea activează, si promoveaza modelele autentice, puternice, fie că acestea s-au făcut cunoscute în mediul de afaceri, în politică, filantropie, relații publice, educație si sport.

Câștigătoarele Galei Forbes Woman sunt exclusiv exemple feminine de inspirație, perseverență, inovație și spirit antreprenorial.

Gala Forbes Woman nu este doar un mod de a recunoaște implicarea femeilor și rolul lor activ într-un mediu de afaceri în continuă dezvoltare, ci și reflectarea celei de-a cincea ediții a Topului 50 cele mai influente femei din România, publicat de Forbes România.

Pentru prima oara, ediția revistei Forbes, care va reflecta topul celor 50 cele mai influente femei din Romania, va include o noua secțiune dedicata influentelor feminine în comunitatea social media din România.

Aceasta ierarhie reprezintă extensia proiectului The World’s 100 Most Powerful Women, proiect de renume international inițiat de Forbes US.

Partenerii Galei Forbes Woman, ediția 2016, sunt BMW Romania, Nespresso, Allianz Tiriac, Le Midi, iStyle si Casa de blanuri MG.

Eveniment organizat cu sprijinul: Floraria Iris, Grace Couture Cupcakes, Domeniile Samburesti, Leonidas, Bvlgari, Roc si Brigada de voluntari.

Partenerii media ai evenimentului sunt:Agerpres, TrainYourBrain, IQads, Manager.ro, Cariere, Femei in afaceri, Trends HRB, Magazinul Progresiv, Comunicatedepresa.ro si FNTM.

Mai multe detalii despre eveniment:http://www.forbes.ro/evenimente/gala-forbes-50-woman-2016

Persoană de contact:
Ana Cooper
Event DirectorAna.cooper@forbes.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.