Gard din teava rectangulara si plasa zincata

Teava rectangulara este un tub sau un cilindru realizat din materiale rezistente la transmiterea tuturor fluidelor, fiind caracterizata prin diametrul interior pe care il are. Teava rectangulara se utilizeaza intr-o varietate foarte larga, in domenii precum: industrie, constructii, mobilier etc.

Cum sa construiesti un gard din teava rectangulara si plasa zincata?!

Astazi vom vorbi despre ce trebuie sa ai in vedere atunci cand vrei sa construiesti un gard din teava rectangulara si plasa zincata.
Orice proprietate sau casa are nevoie evident de un gard care sa o delimiteze. N-ai cum sa locuiesti intr-o curte care nu are un gard. Trebuie sa-ti marchezi cumva teritorului, iar cea mai simpla varianta este sa o faci cu ajutorul unui gard din teava rectangulara si plasa zincata. Aceasta varianta este una simpla si rapida, deoarece teava rectangulara vine direct taiata la dimensiunile cerute de tine si nu mai trebuie sa o stilizezi in plus.
teava rectangulara
Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa sapi fundatia astfel: pentru stalpii din teava rectangulara, aceasta trebuie sa aibe o adancime de aproximativ 50 de cm si fundatia de legatura intre ei poate sa aibe o adancime de 20 de cm. Apoi trebuie sa aliniezi stalpii cu sfoara si sa-i pui la distanta dorita de tine. Dupa ce ai facut acest lucru, poti trece la turnarea betonului. Mai intai trebuie sa torni fundatia ce se afla in pamant si apoi trebuie sa te apuci sa cofrezi centura de legatura intre stalpi. Dupa ce ai cofrat totul te poti apuca sa torni beton pentru centura ce va lega stalpii.
Pentru a prinde plasa de gard, poti da niste gauri la distante egale in stalpii si poti prinde plasa cu ajutorul unor sarme pe care le vei trece prin acele gauri.
Astfel vei obtine un gard simplu, rapid si eficient.

Cumpara teava rectangulara de la Mesteru` Manole

Mesteru` Manole este un magazin online de materiale de constructie ce vinde o gama foarte variata de produse din categoria materiale de constructii. Pe site-ul www.mesterumanole.ro gasesti teava rectangulara sub diferite forme si dimensiuni, pentru ca tu sa poti cumpara modelul de care ai nevoie simplu si rapid. Pentru mai multe informatii despre produsele de la Mesteru` Manole poti suna la numarul de telefon 0741.238.406.

2 comments to “Gard din teava rectangulara si plasa zincata”
  1. Pingback: La ce se foloseste teava rectangulara - PR2Advertising.ro

  2. Pingback: Cum folosim teava rectangulara? - PR2Advertising.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.