Ghidul dumneavoastra in achizitionarea unor lenjerii creponate

Nu pierdeti firul noutatilor in materie de lenjerii creponate

De cele mai multe ori, oamenii prefera lucrurile moderne si practice. Asa se face ca in aceasta categorie se incadreaza si seturile de lenjerii de pat creponate. Si sigur va intrebati de ce. Ei bine, pentru ca nu se sifoneaza si pentru ca nu au nevoie de calcare.

lenjerii de pat creponate

De regula, produsele sunt fabricate 100% din bumbac, cu finisaj. Astfel, culorile folosite inmoaie suprafata materialului, intrucat, nuantele sunt vibrante si nu dispar cu trecerea timpului. Acest lucru face ca asternutul sa fie inclusiv confortabil la atingere, nu doar aspectuos.

Cu alte cuvinte, tehnologia folosita pentru crearea unor lenjerii creponate garanteaza intotdeauna aspectul original al spectului dormitorului. Atat femeile, cat si barbatii vor fi mereu incantati de faptul ca materialul unor lenjerii creponate nu va necesita vreodata calcare si apretare.

Textura unei lenjerii de pat creponate

Cu cat numarul de fire este mai mare, cu atat inseamna ca acel asternut este mult mai bun si mai de calitate, spun unii clienti. Dar adevarul este ca nu intotdeauna este asa.

Din contra chiar, aceasta este una dintre cele mai frecvente conceptii gresite din industria textila. Numarul de fire se refera la densitatea firelor orizontale si verticale pe centimetru patrat. Convingerea gresita despre firul de tesut contorizeaza, de regula, faptul ca numarul mai mare de fire inseamna ca lenjeria este mai buna si mai de calitate.

Totusi, numarul de fire nu este singurul factor care determina calitatea unei lenjerii creponate. Aspectul moale al tesaturii depinde, de cele mai multe ori, de compozitia si de finisarea fibrelor tesaturii.

Fibra naturala din bumbac este o fibra moale, care absoarbe, care lasa pielea sa respire si care este non-alergenica. Din aceste motive, tesatura care este fabricata din aceste fibre ajuta la mentinerea unei temperaturi a corpului rece pe timpul verii si calda in timpul iernii. Alegand lenjerii creponate, stii sigur ca faci alegerea perfecta in materie de asternuturi confortabile pentru sanatatea somnului tau si pentru aspectul placut al dormitorului.

Evitati pe cat posibil fibrele sintetice. Acestea nu provin niciodata din natura, ci mai degraba sunt produse de om. Chiar daca multe dintre tesaturile sintetice au aparitii atractive si imita perfect substantele naturale, cum este cazul matasei, nu va grabiti. Sinteticele se deosebesc adesea de cele naturale prin aspectul neted, usor si rezistent. Alege intelept, alege lenjerii de pat creponate de pe acest site: https://www.patone.ro/15-lenjerii-de-pat-creponate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.