Hainele de lux

Hainele de lux nu reprezinta o necesitate, ele sunt mai degraba un moft.

Cu toate acestea, exista multe persoane care prin haine de lux inteleg haine de calitate si de aceea prefera sa isi achizitioneze poate mai putine articole vestimentare, dar de o calitate mai buna, chiar daca asta inseamna un pret mai mare, decat multe articole la preturi mici si calitate indoielnica.

magazinul de blanuri A&A Vesa srl

magazinul de blanuri A&A Vesa srl

In categoria hainelor de lux intra de regula produse ale unor branduri internationale renumite, pe care le regasim fie in magazinele fizice din marile mall-uri din tara (destul de putine insa), fie in magazinele online, fie numai in magazinele de firma din strainatate. Putem vedea cu usurinta pe tv sau in online reclamele brandurilor de lux din Italia sau Franta, dar si hainele acestora purtate de vedete de la noi.

La noi in tara exista putini producatori, adica branduri de top romanesti, ale caror produse sa fie considerate articole de lux.
Cautand pe internet si printre cunostinte, am descoperit ca acele articole vestimentare ce depasesc sa spunem 6-700 de lei sunt considerate de lux de multi dintre noi, asta si pentru ca cei mai multi nu isi permit sa plateasca o astfel de suma pentru o pereche de pantaloni sau pentru o rochita de zi.

Cu toate aceestea, unele dintre cele mai apreciate si comercializate articole de lux produse la noi sunt hainele de piele naturala, hainele din blana de vizon  sau vulpe polara alaturi de incaltamintea, de asemenea din piele naturala.

Hainele si accesoriile din piele produse aici sunt indragite de oamenii din toata tara, dar si din strainatate, Romania avand o lunga traditie in prelucrarea pieilor si a blanurilor naturale.

Calitatea acestora este tot mai buna, firmele producatoare intelegand ca un produs bun fara un design pe masura ramane pe raft. Iata de ce tot mai multe haine de lux din piele naturala au inceput sa apara in tinuta strazii din marile orase, motiv de mandrie si de bucurie pentru toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.