Helinick.ro – Implementeaza ultimele tehnologii de proiectare sisteme de securitate pentru evidenta detaliata a activitatilor

Helinick.ro propune si implementeaza un model de organizare si administrare performant, pentru crearea unui cadru sistematizat in care performanta, eficienta si profesionalismul se contopesc si se rezuma logic in urmatorii trei pasi: identificarea solutiilor, executia acestora si asigurarea serviciilor de mentenanta.

Departamentul de Management al Proiectelor coordoneaza actiunile de implementare si proiectare sisteme de securitate precum si planificarea atenta a proceselor.

 
Departamentul de Management al Proiectelor Helinick, aflat in colaborare cu celelalte departamente: Vanzari, Calitate, Departamentul Tehnic, Proiectare, Achizitii si Logistica, finalizeaza proiectele solicitate prin respectarea termenelor stabilite in contracte, incadrarea in costurile mentionate si asigurarea calitatii.

Procesul de executie proiectare sisteme de securitate incepe odata cu contractarea solutiei tehnologice, implicand un tranfer semnificativ de competente si informatii catre Departamentul de Management al Proiectelor (Departamentul de Project Management).

Pentru realizarea planificarii in detaliu a procesului este nevoie de o licenta software recunoscuta drept standard in conducerea si organizarea proiectelor: Oracle Primavera Project Management.

Caracteristicile serviciilor proiectare sisteme de securitate oferite de Helinick.ro

—Avizare

Specialistii Helinick.ro reusesc, gratie sofware-ului Primavera, sa planifice proiectele derulate inca din faza de ofertare, fiind supravegheate si controlate pe intreaga durata de executie.

—Accesul direct catre etapa de instalare si scolarizare

Pe baza unei parole individuale, clientii Helinick au acces liber la informatiile privind derularea lucrarilor, doar accesand website-ul companiei.

Pentru fiecare proiect in desfasurare, exista un responsabil de proiect (Project Manager) care coordoneaza in cel mai mic detaliu derularea etapelor componente in lucrarile de proiectare sisteme de securitate.

In functie de stadiul in care se afla lucrarea, responsabilul de proiect colaboreaza si implica diverse echipe specializate: in faza incipienta sunt prezente echipe de tehnicieni, in timp ce in etapele de commissioning, scolarizare si receptie sunt implicati ingineri de la departamentul tehnic.

—Controlarea proceselor si predarea documentatiei

Pe langa responsabilul de proiect (Project Manager), pe toata durata desfasurarii unei astfel de lucrari: proiectare sisteme de securitate si planificarea detaliata a proceselor, este implicat si Departamentul de Controlling.

Acesta din urma este util in identificarea si indeplinirea obiectivelor financiare, astfel:

—Urmareste desfasurarea contractului prin sistem;
—Asigura asistenta tehnica in toate etapele specifice procesului decizional prin control;
—Coordoneaza si acorda consultanta;
—Este responsabilul direct insarcinat cu prezentarea rezultatelor.

Helinick — Centru logistic dedicat serviciilor tehnice de mentenanta

Localizat in apropierea capitalei, in orasul Otopeni, Centrul Logistic Helinick este un spatiu dedicat activitatilor preventive si asigurarea interventiilor de remediere.

Prezinta o suprafata de depozitare de 1500 mp, din centrul logistic fiind expediate in fiecare zi prin servicii de curierat rapid materiale si echipamente necesare activitatilor de mententanta si service.

Beneficii

—Predarea rapida a proiectelor si cresterea productivitatii;
—Protejarea impotriva creantelor si evitarea acestora;
—Ameliorarea responsabilizarii si a cerintelor de reglementare;
—Gestionarea proiectelor mari ce implica furnizori si subcontractori, colaboratori multipli.

Pentru serviciile complexe de proiectare sisteme de securitate si planificarea detaliata a proceselor, contactati un reprezentant Helinick, consiliere si vanzare.

Acest consilier asigura toate detaliile de care aveti nevoie, precum si asistenta in cazul in care deja ati decis serviciile de care aveti nevoie.

Cu o experienta vasta si recomandari puternice, compania Helinick lucreaza cu cele mai performante echipamente, echipe de specialisti pentru a furniza cele mai sigure si calitative servicii.

Date contact:
Website: www.helinick.ro
Telefon: 0745.394.665

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.