Helinick.ro – Sistem detectie perimetrala pentru nevoi de securitate ridicata – Solutii personalizate performante

Sistemele de securitate reprezinta o serie de masuri de protectie suplimentara aplicate in urma evaluarii unor factori de risc si sunt concepute astfel incat sa poata detecta patrunderea persoanelor neautorizate intr-un perimetru delimitat, situatiile de efractie, izbucnirea unui incendiu etc.

Helinick este o companie specializata in integrarea sistemelor de siguranta si securitate, ce furnizeaza solutii la cheie si servicii adaptate in functie de cerintele fiecarui client. Astfel, aveti posibilitatea de a instala un sistem detectie perimetrala pentru a monitoriza si proteja diverse zone precum terenuri, parcari auto, ferme, depozite, fabrici etc.

Ce este un sistem detectie perimetrala si cum functioneaza?
Sistemele de protectie perimetrala securizeaza suprafetele aflate in orice tip de mediu extern si pot fi utilizate atat independent, cat si in combinatie cu sistemele antiefractie.
Acestea asigura limitarea accesului neautorizat in zone protejate indiferent de conditiile de mediu (umiditate, raze UV, curenti de aer puternici, variatii de temperatura etc), sau diversi factori perturbatori ( animale salbatice, diverse corpuri aflate in miscare sau fenomene naturale ).
In plus, orice sistem detectie perimetrala este proiectat pe baza unei analize de risc, in functie de care se stabileste si nivelul necesar de protectie.
Cum functioneaza? Aceste sisteme complexe folosesc atat tehnologii comerciale, cat si militare pentru a preveni si avertiza situatiile de pericol sau amenintare.
Astfel, pentru detectia perimetrala se utilizeaza mai multe tipuri de senzori si echipamente specifice:
—Bariere cu infrarosii sau microunde;
—Detectori cu infrarosii sau microunde;
—Senzori seismici (au rolul de a detecta vibratiile solului);
—Cabluri senzitive (FO sau RF);
—Sisteme de cabluri pre-tensionate;
—Sisteme radar cu camere video;
—Surse, acumulatori;
—Sisteme de avertizare acustica si optica.

Care este rolul unui sistem detectie perimetrala Helinick? Functii optimizate pentru siguranta maxima!
Orice sistem detectie perimetrala functioneaza fara intreruperi, indiferent de conditiile meteorologice, cu scopul de a detecta prezenta intrusilor in preajma zonei protejate si de a proteja bunurile materiale sau de orice alta natura aflate in acel perimetru.
Asadar, Helinick propune sisteme moderne ce pot asigura:
—Detectarea incercarilor de a patrunde intr-un spatiut protejat si/sau delimitat;
—Avertizarea si semnalizarea tentativelor de patrundere;
—Inregistrarea automata a imaginilor video preluate in timpul unui astfel de eveniment;
—Dezactivarea controlata a zonelor protejate cu scopul de permite interventia legala a persoanelor abilitate.
Sistem detectie perimetrala eficient si servicii de analiza post-eveniment — Solutii profesionale Helinick
Pe langa protejarea spatiilor exterioare prin ridicarea unor garduri solide, Helinick propune un sistem detectie perimetrala modern, prevazut cu senzori, detectori si bariere cu microunde sau infrarosu, dar si elemente de monitorizare si supraveghere.
Pentru proiectarea sistemului, specialistii Helinick iau in considerare factorii de mediu si caracteristicile solului, tehnologia fiind adaptata in functie de gradul de risc al perimetrului respectiv.
Cu o experienta de peste 25 de ani, compania implementeaza cele mai eficiente sisteme de protectie si securitate, astfel ca merita sa colaborati cu un astfel de partener.

Pentru mai multe informatii, puteti suna la numarul de telefon 0745 394 665 sau trimite un e-mail la adresa office@helinick.ro
Pe website-ul companiei: www.helinick.ro gasiti datele de contact ale punctelor de lucru din tara.
Telefon: 021 404 44 00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.